up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSport HG Tæt Compressive Double Soft
  • Sport HG Tæt Compressive Double Soft
Sport HG

Sport HG Tæt Compressive Double Soft

plus

Sport HG Tæt Compressive Double Soft

Produktbeskrivelse Sport HG Tæt Compressive Double Soft

Komprimerende store dobbelt bløde bukser. Med Climatherm termoregulering teknologi og fremstillet uden sømme for maksimal komfort. Klædet er allergivenlige, absorberer sved og fordamper det hurtigt. Det eliminerer alle slags lugt. Atleten er altid holdes tørre, rene og til den bedste temperatur. Med differencial kompressionskraft system for at forbedre blodgennemstrømningen. Med kulfiber: det fjerner statisk elektricitet og reducerer muskel afgifter. Det er nyttigt at reducere mælkesyre og undgår risiko skader og stammer. Recovery tider også reduceret. Perfekt til ridning.

Funktioner:

Komprimerende store dobbelt bløde bukser unisex tilhører vores Active Plus Carbon linje, med differencial trykstyrke system. Det tilbyder en høj pression på strategiske områder,

Stor sikkerhed sensation. Skade risiko reducted.

Perfekt til intensiv indsats og for de brugere, der foretrækker komprimering.

Det beføjelser blodcirkulationen og celle iltning. Det reducerer 4 slag i minuttet.

Den indeholder kulfiber på strategiske punkter: muskel belastning minimeres og syre mælkesyre tilstedeværelse reduceres. Bruger undgår nogle skade risici og inddrivelse gange reduceres.

Problemfri og med alle fordelene ved Climatherm Yarm: avanceret termoregulering, absorption og hurtig fordampning af sved og lugt.

Maksimal komfort takket være vores 3D-teknologi HG krop tilpasningsevne.

Ingen irritation, gnidning eller statisk elektricitet.

Perfekt til ridning.

Specifikationer:

Sammensætning: 8% Elastan, 7% Mikrofiber PA, 5% Resistex Carbon, 80% Climatherm

Vægt: 214 g

Vask: Vask ved 40 ° C, må ikke vaskes med vrangen ud, uden crimper


Sport HG Tæt Compressive Double Soft er en vare der hører til Tights kategorien indenfor Herretøj, i din løb og triatlon butik, runnerinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online runnerinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Sport HG Tæt Compressive Double Soft? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til løb og triatlon, lavet med den største passion.

Funktioner Sport HG Tæt Compressive Double Soft

Længde
Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up