up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft
  • Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft

Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft

plus
Sport HG

Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft

Produktbeskrivelse Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft

Teknisk langærmet skjorte med dobbelt blød for kvinder SportHG. Med Climatherm termoregulering teknologi og fremstillet uden sømme for maksimal komfort. Klædet er allergivenlige, absorberer sved og fordamper det hurtigt. Det eliminerer alle slags lugt. Atleten er altid holdes tørre, rene og til den bedste temperatur.

Hvad ville du sige til at finde Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Sport HG og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Dametøj varer.

Funktioner Sport HG Langærmet T-Shirt Technical Double Soft

Typer af ærmer
Farve
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up