up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSpiuk Ærmeløs Trisuit Sprint
  • Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint
Spiuk

Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint

plus

Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint

Produktbeskrivelse Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint

Sprint triathlon serien er udviklet til kort afstand (Olympiske eller sprint) triathlon og duathlon konkurrence.

Sprint tri dragt er designet til forbedret aerodynamik og lavere vægt, således at tilføje en konkurrencemæssig fordel. Det er blevet lavet med næste generations materialer, minimerer træk og tørring super hurtig.

Funktioner:

Værdig af PROFIT stempel. Sikrer maksimal funktioner og komfort giver en konkurrencemæssig fordel.

Overholder ITU regler.

Lavet med vævede ultra elastiske (23% EA) tekstiler, varme forseglet og flatlock sømme og meget stramme mønster specielt til kvinder for at reducere luft og vand modstand til et minimum.

Ultralight lav vandoptagelse og hurtig tørring Aquatech® stoffer med lav luft og vand modstand.

Mesh stof med aktive carbon skær på armene. Høj UV ray absorption, forbedrer termisk selvregulering og forhindrer vækst af bakterier og lugt.

Spiuk Triathlon pad med perforeringer. Lav vandabsorption og hurtig tørring.

Bellows System. Bi elastisk bælg-system på manchetter for perfekt anatomisk pasform og eliminering af trykpunkter. Problemfri skridsikre silikone band.

Teknologi:

Teknologi:

SENSORYWARM:

Stoffet er udviklet af Spiuk for sin overlegne udvalg af tøj rettet mod vinter cykling praksis er lavet af hollowfiber polyester multifilamentgarn stof kaldet SENSORYWARM. Dette er en meget behagelig materiale, da det tilpasser sig perfekt til sportsmand krop og følger hver bevægelse takket være sin enestående elasticitet. Det giver optimal UV-stråling beskyttelse national som god åndbarhed. Itswoven indvendige overflade sikrer en enestående grad af isolering og termisk fastholdelse.

Bi elastik:

Bi elastisk stof strækning i begge retninger for god pasform og komfort

ÅNDBAR:

Åndbare stoffer sikre korrekt luftcirkulation, optimere ventilation og dermed den hurtige vægevirkning væk af fugtighed og dermed sikre større komfort for brug.

Abodominal Compression:

Den shorts mønster designet til at yde støtte til maveregionen og forhindre sagging på mellemlang til lang sigt.

Problemfri:

Byggeri teknologi muliggør udvikling af tekniske komprimering beklædningsgenstande, med forskellige typer af syning passer til specifikke kroppen krav.

EASY CARE. :

EASY CARE. EASY CARE finish for syntetiske stoffer gør det nemt

vask og vedligeholdelse af beklædningsgenstande. Du skal blot følge vask

instruktioner.

Abdominal Compression:

Den shorts mønster designet til at yde støtte til maveregionen og forhindre sagging på mellemlang til lang sigt.

Effektiv Stance:

Overfør designet til at sætte en oprejst position på cyklen. Det giver dybere vejrtrækning, giver mere ilt til at nå dine lunger.

Progresive Compression:

Teknologi baseret på tre kompression niveauer for bedre blodcirkulation og mere ilt leveret til din musk


Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint vil fuldende dit løb og triatlon udstyr. I vores online butik runnerinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos runnerinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online løb og triatlon butik, Du kan blandt andet finde løb og triatlon udstyr, som passer til Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint.

Funktioner Spiuk Ærmeløs Trisuit Sprint

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God knusning, men med usandsynlige detaljer

-

Meget behagelig knusning, passer meget godt, og der er ingen friktion med sømme. Puden er meget behagelig både cykel og race. To improvisationsdetaljer, 1 - den bageste lynlås-ophæng er meget kompliceret, den kobles sammen og som en jakke, upraktisk at lukke den selv og 2- med en lomme bag det ville det være perfekt.

Nice kortdistansedragt (sprint eller olympisk). ingen lommer.

-

Stor dragt: absolut kun egnet til korte afstandsspil på grund af fravær af lommer. Stof er super-tynd og åndbar, men den bageste udbrudsslips gør den mindre end ideel til meget varme klimaer. Sædepude er god kvalitet, og bengriberne er effektive. Break-out zip er lettere at bruge end forventet. Suit ser godt ud.

Trisuit

-

Foreslå mig en trisuit til halv Ironman i forholdsvis varmt og fugtigt vejr

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up