up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSpibelt Taljepakke Endurance
  • Spibelt Taljepakke Endurance
  • Spibelt Taljepakke Endurance

Spibelt Taljepakke Endurance

Spibelt Taljepakke Endurance

plus
Spibelt

Spibelt Taljepakke Endurance

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Spibelt Taljepakke Endurance

Den SPIbelt ™ Endurance Series har en stor neopren lomme til at bære alle dine løbsdagen væsentlige. Med bredere elastisk (1,5 "), denne SPIbelt er stabil med tungere belastninger. Det har 6 løkker til at holde sport ernæring geler og skifter for at vedhæfte din race nummer. Den SPIbelt Endurance serien er komplet med reflekterende trim for øget synlighed og har en speciel, vejrbestandig foring, der er indarbejdet i lommen er stof, tilføjer et ekstra niveau af beskyttelse mod elementerne.

Specifikationer:

Bounce gratis

6 løkker til energi gels

Reflekterende trim

Vedhæftet skifter til at holde løb nummer bib

Vejrbestandig foring

Lommer udvider til 6 "x 3" x 2 "

Passer talje størrelse 29 "gennem 50"

VIGTIGT: Dette produkt er ikke vandtæt. Elementer kan blive udsat for fugt. Vi anbefaler brugen af ​​en vandtæt aLOKSAK® re forsegles taske, hvis du bruger med elektronik eller andre små personlige genstande, der skal forblive tørt. Vi foreslår at slukke elektronik til at forhindre indre varme og fugt opbygning.


Gennemfør din bestilling af Spibelt Taljepakke Endurance, med vores Rygsække og mavetasker udvalg og Mavetasker varer. Kig igennem de andre løb og triatlon kategorier, Hos runnerinn, er vi specialister i løb og triatlon udstyr, du kan også finde Mavetasker udstyr, til de bedste priser hos runnerinn!

Funktioner Spibelt Taljepakke Endurance

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up