`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spibelt

Spibelt Endurance

Spibelt Endurance

  • Spibelt Endurance
  • Spibelt Endurance
  • Spibelt Endurance

Spibelt Endurance

Produktbeskrivelse Spibelt Endurance

Den SPIbelt ™ Endurance Series har en stor neopren lomme til at bære alle dine løbsdagen væsentlige. Med bredere elastisk (1,5 "), denne SPIbelt er stabil med tungere belastninger. Det har 6 løkker til at holde sport ernæring geler og skifter for at vedhæfte din race nummer. Den SPIbelt Endurance serien er komplet med reflekterende trim for øget synlighed og har en speciel, vejrbestandig foring, der er indarbejdet i lommen er stof, tilføjer et ekstra niveau af beskyttelse mod elementerne.

Specifikationer:

Bounce gratis

6 løkker til energi gels

Reflekterende trim

Vedhæftet skifter til at holde løb nummer bib

Vejrbestandig foring

Lommer udvider til 6 "x 3" x 2 "

Passer talje størrelse 29 "gennem 50"

VIGTIGT: Dette produkt er ikke vandtæt. Elementer kan blive udsat for fugt. Vi anbefaler brugen af ​​en vandtæt aLOKSAK® re forsegles taske, hvis du bruger med elektronik eller andre små personlige genstande, der skal forblive tørt. Vi foreslår at slukke elektronik til at forhindre indre varme og fugt opbygning.


På tilbud nu, Spibelt Endurance til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos runnerinn, Kan du finde udstyr til Rygsække og mavetasker, extra mange Mavetasker. Vi har mange forskellige Mavetasker, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Spibelt Endurance

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk