up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSixs Ærmeløs Trisuit Cycling
  • Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling
Sixs

Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling

plus

Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling

Produktbeskrivelse Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling

Triathlon Bodysuit: Made Of Carbon Activewear. På grund af den Ekstraordinære vandafvisende egenskaber af polypropylen, har Bodysuit ikke beholde Væsker Og det Dispergeres Umiddelbart vandet og Vægt det bærer. Da den straks Tørrer, det Forhindrer irriterende irritationer og hudafskrabninger. Det er perfekt når du skifter fra svømning til cykling. Den Perforerede og sænkede Intern Butt Patch Sikrer maksimal ydeevne uden at blive gennemblødt. Huden vil altid være tør og termoreguleret, som hvis du iført en Second Skin.

Funktioner:

Færre Sømme at give Absolute Comfort

Tri Pad Butt Patch: Minimal Og Anatomisk Butt Patch Specifikt For Triathlon. De tilsatte Perforeringer Lad produktet hurtigt Tørt og sikre høje Åndbarhed Efter svømning, på denne måde Forebyggelse Irritationer og hudafskrabninger Duringcycling og kører.

Specifikationer:

materialer:

Carbon Activewear ®

Samme åndbarhed og Termostatregulering Properties så Carbon Undertøj ®, med en struktur, Designet for Overtøj Beklædningsgenstande.

Sammensætning:

77% polypropylen, 15% Polyamid, 5% Elastomer, 3% Carbon Fiber

Teknologi:

Problemfri Teknologi


Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling har officiel fabriksgaranti fra Sixs. Som en official Sixs forhandler, alle løb og triatlon produkter, har to års fabriksgaranti. Hos runnerinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Dragter der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Sixs Ærmeløs Trisuit Cycling

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up