up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

SIS

SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

plus
  • Play videoSIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units
  • SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Produktbeskrivelse SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Høj protein formel til at fremme uddannelse, tilpasning og genopretning:


Hver bar indeholder 20 gram let fordøjeligt protein

En høj kvalitet blanding af valle, kasein og sojaprotein

Fremmer genopbygningen af ​​muskel følgende øvelse

Opbevares på et køligt tørt sted

Indeholder Peanuts, mælk, soja, gluten


Om SiS REGO Protein Bar:


SiS REGO Protein Bar indeholder en blanding af letfordøjelige proteiner (20 g protein pr bar) i form af valle, kasein og sojaprotein. Sport forskere i stigende grad anerkender betydningen af ​​indtagelse af protein i umiddelbar nærhed af træningssessioner (dvs. før eller efter træning) for at maksimere hvordan vores muskler tilpasse sig uddannelse. Vigtigheden af ​​protein er også ofte overset af udholdenhedsatleter og af denne grund SiS REGO Protein Bars giver en passende mængde protein af høj kvalitet for før eller umiddelbart efter træning.


Fordele ved SiS REGO Protein Bar:


Tilpasning til de krav, udholdenhedstræning lettes ved øget muskel proteinsyntese, hvorved nye proteiner (såsom enzymer, der er involveret i energiproduktion og proteiner, som giver muskel struktur) er lavet i vores muskler i løbet af de timer og dage efter hver træningssession. Som sådan bliver musklen istandsat, så den bedre kan modstå de fysiske krav, der stilles til den under næste træning. For optimal proteinsyntese at forekomme, er det afgørende, at vi forbruger protein af høj kvalitet, da protein indeholder byggestenene (kendt som aminosyrer) for at gøre nye proteiner. Derfor SiS REGO Protein Bar indeholder en blanding af letfordøjelige proteiner i form af valle, kasein og sojaprotein. Denne blanding af kvalitet proteiner af høj fungerer som en udløser til at stimulere processen med proteinsyntese.


Anbefalet brug:


Forbruge en bar inden for 30 60 minutter før træning og / eller umiddelbart efter træning. SiS REGO Protein barer kan også bruges i løbet af dagen mellem måltiderne (såsom midten af ​​morgen og midt eftermiddag snacks) til at give en bekvem måde at øge den daglige proteinindtag.


Næringsindhold:


Typiske værdier:

Energi: 39kj / 223kcal

Protein: 20 g

Kulhydrat: 21g

hvor sukkeret: 18g

Fedt: 6,4 g

heraf mættet fedtsyrer: 3,3 g

Fibre: 0,4 g

Natrium: 0,1 g


Hvad ville du sige til at finde SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra SIS og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Sundhed og helse varer.

Funktioner SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up