up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scott Trail Løbesko Kinabalu
  • Play videoScott Trail Løbesko Kinabalu
  • Scott Trail Løbesko Kinabalu
  • Scott Trail Løbesko Kinabalu
  • Scott Trail Løbesko Kinabalu
  • Scott Trail Løbesko Kinabalu
Scott
360

Scott Trail Løbesko Kinabalu

Scott Trail Løbesko Kinabalu

Scott Trail Løbesko Kinabalu

Scott Trail Løbesko Kinabalu

plus

Scott Trail Løbesko Kinabalu

Produktbeskrivelse Scott Trail Løbesko Kinabalu

I 2018 kommer vi tilbage til din favorit SCOTT Kinabalu. En forbedret pasform, lavere drophøjde til en mere dynamisk løbestilling og en letvægts øvre gør det til den mest alsidige sko fra kort trail løber til længere dage ud. SCOTTs unikke eRIDE mellemsåls geometri øger løbeffektiviteten for både hælstrikere, midfoot og forfod løbere.

Funktioner:

Fuld gummi ydersål

Wet Traction Gummi

Ingen sy konstruktion

Form Fitting Tongue

Internal Heel Counter

Specifikationer:

Forfod: 21mm

Hæl til forfod drop: 8mm

Sammensætning: ØVERSTE: Mesh / No Sy

LOWER: AeroFoam + / Gummi

Hæl: 29mm

Teknologi:

Fremadgående trækkraft:

Med sin flerlags slangeudformning bøjer ydersålen ind i de forskellige niveauer af klipper, rødder og trail-funktioner, der gør det muligt for løberen at fokusere på løbet. I forgrundsfoden er lugsne placeret bredere fra hinanden end i mellemsålområdet for at give både trækkraft og stabilitet.

eRide:

Den unikke rocker form skaber en stabil midterstilling, der fremmer den hurtigere og mere effektive løbestil, som løbere stræber efter. Uanset løbende gang arbejder eRide med kroppen for at fremme en mere dynamisk kørestilling, der reducerer hælstrejkevirkninger og øget løbeffektivitet.

AeroFoam +:

AeroFoam + mellemsålmateriale:

Nyd hvert trin i din daglige træning, SCOTT har udviklet et nyt letvægts mellemsålmateriale med forbedret dæmpning. AeroFoam + -forbindelsen er mere elastisk end SCOTTs version af det originale AeroFoam mellemsålmateriale med øget holdbarhed og rebound for at tilbyde beskyttelse, samtidig med at der opretholdes en effektiv stride.AeoroFoam + findes i de fleste nyere, avancerede modeller af både Performance og Training-modeller.


Find din pris på Scott Trail Løbesko Kinabalu og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herresko tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Løb - trail og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos runnerinn.

Funktioner Scott Trail Løbesko Kinabalu

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up