up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Spin Ultra
  • Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra
  • Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra
  • Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra
Scarpa
360

Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

plus

Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Spin Ultra Trail løbesko er Scarpa trail løbesko til kvinder , der hjælper dig med at rejse de mest komplicerede stier. Denne model tilpasser sig din fod og skaber smidige og følsomme trin. Konstruktionen af denne model inkluderer netapplikation og en TPU -film for at tillade tilstrækkelig luftpassage i området og slidstyrke.

Scarpa sportssko har et dæmpningssystem, der hjælper med at reducere påvirkninger forårsaget af EVA -mellemsålen og den ergonomiske EDD -indsats, der bevarer stabiliteten. Hvad angår ydersålen, er den lavet af høj densitet gummi, der forbedrer balancen og opretholder beskyttelse på dine fødder, især på overflader med mange sten.

Indvendigt vil du opleve komfort gennem SockFitLW -konstruktionen, der garanterer en passende pasform og komfort. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd, der passer gennem hele vristen. Derudover vil du opdage, at der er en lomme på tungen til beskyttelse af snørebåndene.

Spin Ultra er en trail running model for top løbere samt træningsentusiaster. Høj ydeevne, fleksibel og lydhør med fremragende dæmpning og beskyttelse til at køre lange afstande og forlængede træningssessioner. Fremragende pasform, præcis fastgørelse, ekstraordinær lydhørhed og et højt niveau af polstring.

Specifikationer:

ØVERSTE: I tråd med applikationer i varmforseglet TPU film, integreret med en stødsikker 3D TPU tåhætte. Tunge i letvægts og åndbart stof med lomme til snørebånd. Den øvre ombryder foden som en sok takket være Sock Fit LW-konstruktionen, idet man undgår trykpunkter og sikrer maksimal komfort og præcisionskvalitet.

LACING: Lacing system integreret med den øvre.

SOLE: Velox LB Max såle med mellemsål i komprimeret mediumdensitet EVA, indsatser i EVA med lav densitet på hæl og forfod for at sikre maksimal polstring og ergonomisk ESS indsats for at sikre stabilitet. Vibram ® Litebase-teknologien har den fordel at reducere tykkelsen af ydersålen for en balance mellem følsomhed og beskyttelse på stenrige terræn. Høj greb og trækkraft på ethvert terræn takket være Vibram ® Megagrip-forbindelsen; ydersålen har 4 mm dyb afstandsbelagte lugs, der letter udslippet af jord på stenet og mudret terræn, hvilket gør dem mere effektive.

Vægt: 225g


Velkommen til vores Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra specielle tilbud. Hos runnerinn, finder du ikke blot løb og triatlon udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på løb og triatlon produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Løb - trail sko.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Spin Ultra

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Scarpa ultra spin

-

Solide og omsluttende sko. Efter test god vedhæftning. Scarpa er et sikkert spil, jeg ville have sat pris på andre farver... Runnerinn site altid seriøs og hurtig for mig

Spin ultra tiptop

-

Polstret sko, meget let og omsluttende. Scarpa-mærket lyver aldrig ... Leveres hurtigt, super pris. Højt anbefalet

Ultra spin sko

-

Levering til tiden. Praktisk pris. Fremragende sko til vigtig kilometertal, beskyttende, godt polstret, vigtigt greb.

Fremragende produkt, hurtig levering, meget overkommelige forsendelsesomkostninger!

-

Virkelig fremragende sko, meget godt polstret, vigtigt greb, der passer i den rigtige størrelse selv for store planter.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up