up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
Scarpa
360

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

plus

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Spin RS8 Trail Running Shoes er en trail løbesko til kvinder Scarpa med en neutral slidbanetype, designet til at rejse lange afstande komfortabelt. Du vil opdage, at denne model har en standardbredde og giver dig den stabilitet, du har brug for på snoede veje.

Denne Scarpa vandresko inkluderer en eksoskeletteknologi, der tilpasser sig din fod og tillader korrekt bevægelse. Derudover inkluderer den en termosvejst TPU-film for større holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. I det øverste område,

Sålen på denne vandresko indeholder Megagrip-blandingen i sålen, der holder dig afbalanceret og forhindrer dig i at skride. Faldet på denne version varierer mellem 5 8 millimeter, og dens lukning er den traditionelle med snørebånd, der er fordelt langs vristen for at tillade tilstrækkelig støtte af foden.

Spin RS WMN er en model designet og designet specielt til kvindens fod. Inspireret af multi-vinder SPIN-modellen, er RS ​​ideel til Ultra-stier og lange afstande, hvilket giver stor stabilitet og kontrol i ethvert terræn takket være Exoskeleton med en beskyttende termosvejset TPU-film. Spin RS WMN har den nyeste og mest innovative Vibram LiteBase teknologi med MegaGrip-sammensætning, som gør det muligt at reducere sålens vægt og øger dæmpning og greb ydeevne.

Specifikationer:

Overdel: Stof + Film

Foring: Stretch Textile

Eneste: VELOX LBT

Sidste: ARS

Vægt: 245g


Udforsk alle Damesko varer, som du kan finde hos runnerinn, det kunne være Scarpa Trail Løbesko Spin RS8. køb dine nu Scarpa Trail Løbesko Spin RS8 og spar penge på Løb - trail sko produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Scarpa, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Scarpa Trail Løbesko Spin RS8. Hos løb og triatlon? Tak til runnerinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Damesko, til alt tænkelig sport.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up