up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
  • Scarpa Trail Løbesko Spin RS8
360

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

plus
Scarpa

Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Spin RS8 er en Scarpa herresportsko, der giver dig al den komfort, du har brug for under din træning eller trail løbskonkurrence, fordi dette design er skabt til at køre langdistance.

Denne sportssko er kendetegnet ved at tilbyde stor stabilitet på grund af inddragelsen af eksoskelettet og den termosvejste TPU-film. For at give et tilstrækkeligt greb reducerer Scarpa trail løbesko de stød, der produceres under pronation, og forbedrer samtidig grebet.

Et af kendetegnene ved denne version er dens autofit-krave, som takket være det ergonomiske design sikrer tilpasningsevne og komfort. Derudover er dens konstruktion tæt, der ligner sokken, og indbefatter foden såvel som tungen, bøjningspunktet og kraven. Versionen fås i en række farvekombinationer.

Drop 8, Vibram® MegaGrip og LiteBase teknologi og superpude er RS8s nøgleord. Inspireret af multi-vinder SPIN-modellen, er RS8 valget til trailløbere, der kigger efter høje dybde- og faldværdier.

Ideel til Ultra-stier og lange afstande, det giver stor stabilitet og kontrol på ethvert terræn takket være Exoskeleton med en beskyttende termosvejset TPU-film.

SPIN RS8 er født til at vinde, og har den nyeste og mest innovative Vibram® LiteBase-teknologi med MegaGrip-sammensætning, som gør det muligt at reducere sålens vægt og øger dæmpning og greb ydeevne. Podiet venter på dig.

Enle: Vibram Velox LBT

Drop: 8mm

Sidste: ARS

Overdel: Stof + Film

Foring: Stretch Textile

Vægt: 530g pr. Par 42

Autofit krave

AUTOFIT COLLAR, takket være den ergonomiske design af kraven og den specielle polstring sikrer maksimal tilpasning og komfort i den øvre, hvilket reducerer belastningen på belastningen, der hviler på Achilles og malleous området. God ydeevne og komfort på ethvert terræn.

Sok Fit

Utvivlsomt udviklingen præstation og agility koncept. Et byggesystem, der passer så tæt på som en sok, følelsen af ​​at være sammen med dit fodtøj. Den del der omfatter tungen, bøjlen og kraven er lavet af et enkelt stykke S TECH SCHOELLER elastisk teknisk stof


Hvad ville du sige til at finde Scarpa Trail Løbesko Spin RS8 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Scarpa og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Herresko varer.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Spin RS8

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Dejligt kvadrat

-

Selvom det føles let, har det en passende hårdhed og kan fange jorden godt. Jeg kan også godt lide udseendet. Dejligt spin

Perfekt

-

perfekt

Scarpa

-

Meget god strand, skære lidt lille.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up