up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Proton Xt
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Proton Xt
  • Scarpa Trail Løbesko Proton Xt
360

Scarpa Trail Løbesko Proton Xt

plus
Scarpa

Scarpa Trail Løbesko Proton Xt

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Proton Xt

Proton Xt Trail løbesko er Scarpa trail løbesko til kvinder , der hjælper dig med at rejse de mest komplicerede stier. Denne model tilpasser sig din fod og skaber smidige og følsomme trin. Konstruktionen af denne model inkluderer netapplikation og en TPU -film på den øverste del for at tillade tilstrækkelig luftpassage i området og slidstyrke.

Sportsvandreskoene har et dæmpningssystem, der hjælper med at reducere påvirkninger forårsaget af EVA -mellemsålen og den ergonomiske EDD -indsats, der bevarer stabiliteten. Med hensyn til ydersålen er den lavet af høj densitet gummi, der forbedrer balancen og opretholder beskyttelse på dine fødder kombineret med Megagrip -teknologi for at forhindre dig i at skride, især på stenede overflader.

Indvendigt vil du opleve komfort gennem SockFitLW -konstruktionen, der garanterer en passende pasform og komfort. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd, der passer gennem hele vristen. Derudover vil du opdage, at der er en lomme på tungen til beskyttelse af snørebåndene.

Designet til langvarig brug og lange afstande off-road stier. En alsidig sko med en fremragende komfort og greb på alle terræn. Velegnet til løbere, der kræver høj udstødning, beskyttelse og lateral stabilitet. Den rette balance mellem fodens følsomhed og dæmpning.

Specifikationer:

ØVERSTE: I vandtæt 3D-luftnet med applikationer i varmforseglet PU, tykkere. og med en stødsikker 3D TPU tåhætte. Tunge i åndbar 3D-mesh med HLP-lomme til snørebånd. Den øvre ombryder foden som en sok takket være Sock Fit LW-konstruktionen, idet man undgår trykpunkter og sikrer maksimal komfort og præcisionskvalitet.

LACING: Indbygget snørefastgørelse for at understøtte den øverste.

ENKEL: Genetisk Maxsål med mellemsål i komprimeret mediumdensitet EVA og med indsatser i EVA med lav densitet for at sikre dæmpning og stabilitet. Den ergonomiske ESS-indsats forbinder bagsiden af skoen til forsiden, forbedrer strukturen, øger anti-torsionsstøtten, stabiliteten og lydstyrken. Høj greb og trækkraft på ethvert terræn takket være Vibram ® Megagrip-forbindelsen; ydersålen har dybe riller

med det eksklusive SCARPA ® design.

Vægt: 285g


Du kan også finde Scarpa Trail Løbesko Proton Xt i vores Damesko kategori, fra din online løb og triatlon butik, eller hvad med Løb - trail sko. Vi har også mange andre ting fra Scarpa, hos runnerinn, har vi et kæmpe udvalg af løb og triatlon varer, som måske er noget for dig. Scarpa er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre løb og triatlon, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Proton Xt

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Proton Xt

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up