up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Proton XT
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Proton XT
  • Scarpa Trail Løbesko Proton XT
  • Scarpa Trail Løbesko Proton XT
Scarpa
360

Scarpa Trail Løbesko Proton XT

Scarpa Trail Løbesko Proton XT

plus

Scarpa Trail Løbesko Proton XT

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Proton XT

Proton XT er en Scarpa-løbesko til mænd lavet med et 3D-mesh, der letter intern luftcirkulation, så din hud forbliver tør og frisk. Strukturen i denne model inkluderer en 3D TPU tåkappe, der beskytter dine fødder mod stød.

Polstringen i denne løbesko sker gennem en EVA-mellemsål med lav densitet, der garanterer stabilitet. Derudover har den en ergonomisk EDD-indsats for at øge understøttelsen, stabiliteten og forbedre din fods respons. Sålen inkluderer mærket Vibram Megagrip-teknologi, der skaber greb på enhver form for overflade gennem dybe riller, hvilket forhindrer dig i at glide.

Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt langs vristen for at forbedre fodens støtte. Derudover har den en lomme til at beskytte dine snørebånd. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Designet til langvarig brug og lange afstande off-road stier. En alsidig sko med en fremragende komfort og greb på alle terræn. Velegnet til løbere, der kræver høj udstødning, beskyttelse og lateral stabilitet. Den rette balance mellem fodens følsomhed og dæmpning.

Specifikationer:

ØVERSTE: I vandtæt 3D-luftnet med applikationer i varmforseglet PU, tykkere. og med en stødsikker 3D TPU tåhætte. Tunge i åndbar 3D-mesh med HLP-lomme til snørebånd. Den øvre ombryder foden som en sok takket være Sock Fit LW-konstruktionen, idet man undgår trykpunkter og sikrer maksimal komfort og præcisionskvalitet.

LACING: Indbygget snørefastgørelse for at understøtte den øverste.

ENKEL: Genetisk Maxsål med mellemsål i komprimeret mediumdensitet EVA og med indsatser i EVA med lav densitet for at sikre dæmpning og stabilitet. Den ergonomiske ESS-indsats forbinder bagsiden af skoen til forsiden, forbedrer strukturen, øger anti-torsionsstøtten, stabiliteten og lydstyrken. Høj greb og trækkraft på ethvert terræn takket være Vibram ® Megagrip-forbindelsen; ydersålen har dybe riller

med det eksklusive SCARPA ® design.

Vægt: 340g


Lige nu har vi tilbud på Scarpa Trail Løbesko Proton XT. Kig ind i vores online løb og triatlon butik, hos runnerinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste løb og triatlon udstyr. Vi har også varer som løb og triatlon, og alt det gode fra Scarpa, til de bedste priser.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Proton XT

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Proton XT

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Alt det bedste!

-

Super varer! Meget god pris!

Påskønnelse

-

Fremragende Scarpa-sko. Det er mit 3. par af dette brand. Philippe

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up