up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
Scarpa
360

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

plus

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Neutron 2 Trail Løbesko er en Scarpa trail løbesko til kvinder, der anbefales til trail løb, der giver dig den plads, du har brug for i tåområdet, så dine fødder er behagelige under dine løb. Disse løbesko giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt.

Strukturen på TPU -sålen fungerer som et anti -torsionsystem som et ekstra rebound -system til tilbageførsel af energi. Derudover klæber mellemsålen til din fod, så den er velegnet til alle typer terræn.

Den øverste del af denne model indeholder vandtæt mikrofiber for at holde din hud tør og frisk i længere tid. Det indeholder også elastisk stof, der forbedrer bevægelseskapaciteten. Faldet er 5 8 millimeter. Dens omtrentlige vægt er 335 gram.

Den nye sidste giver mere komfort og plads på tåområdet, mens den nye TPU-sålers indsats fungerer både som anti-torsionssystem og som XRS (Extra Rebound System), som øger signifikant effektiviteten og hastigheden under fodens skubber. Takket være sin lette og innovative øvre konstruktion er denne sko perfekt til hurtig kørsel uden at dæmpe og beskytte kompromiser. Midsoledesignet giver et dynamisk skridt fra hælen til tåen, og Vibram® Megagrip ydersål er velegnet til terræn, både vådt og tørt.

Specifikationer:

Øvre: Stof + Mikrofiber Vandtæt + TPU

Foring: Stretch Textile

Engang: Genetisk II

Sidste: ARF

Vægt: 335g


Scarpa Trail Løbesko Neutron 2 er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Løb - trail sko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Damesko varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Scarpa, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

I farverne

-

Smukke farver Fremragende sko For dårlig forkert størrelse

Scarpa trail neutro 2

-

basketball Jeg har det godt med at køre

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up