up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Play videoScarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
  • Scarpa Trail Løbesko Neutron 2
360

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

plus
Scarpa

Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Produktbeskrivelse Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Neutron 2 er en Scarpa sko til mænd, der anbefales til trail løbende øvelse, der giver dig den plads, du har brug for i tåområdet, så dine fødder er behagelige under din karriere. Disse løbesko giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt.

TPU-sålens struktur fungerer som et anti-torsionssystem som et ekstra rebound-system til tilbagelevering af energi. Derudover klæber dens mellemsål til din fod, så den er velegnet til alle typer terræn.

Den øverste del af denne model inkluderer vandafvisende mikrofiber, der holder din hud tør og frisk i længere tid. Det inkluderer også elastisk stof, der forbedrer bevægelseskapacitet. Faldet er 5 8 millimeter. Dens omtrentlige vægt er 335 gram.

Den nye sidste giver mere komfort og plads på tåområdet, mens den nye TPU-sålers indsats fungerer både som anti-torsionssystem og som XRS (Extra Rebound System), som øger signifikant effektiviteten og hastigheden under fodens skubber. Takket være sin lette og innovative øvre konstruktion er denne sko perfekt til hurtig kørsel uden at dæmpe og beskytte kompromiser. Midsoledesignet giver et dynamisk skridt fra hælen til tåen, og Vibram® Megagrip ydersål er velegnet til terræn, både vådt og tørt.

Specifikationer:

Øvre: Stof + Mikrofiber Vandtæt + TPU

Foring: Stretch Textile

Engang: Genetisk II

Sidste: ARF

Vægt: 335g


Køb dine egne Scarpa Trail Løbesko Neutron 2 til kun 166.2989 $. Lavet af Scarpa, Scarpa Trail Løbesko Neutron 2 er på lager i mange størrelser og farver. Hos runnerinn, tilbyder vi de bedste priser på løb og triatlon. Se et stort udvalg af Løb - trail i vores Herresko afdeling.

Funktioner Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Trail Løbesko Neutron 2

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Sehr bequem. God kvalitet!

Top

-

Super fremragende trail løbesko

Fremragende greb

-

Brugt til løbende og ret teknisk tilgang, de har et meget højt greb på våd og løs jord, fremragende greb selv på sten.

Top produkt

-

Fantastisk produkt.

Let ta

-

Brav for ltnogo trekíngu i Karpaterne. Den første fjende: lungerne, assholes, den ugudelige. Begynd at bære 43EU (10US), tage 44EU for v_dguks - på samme tid.

Neutron sko 2

-

Sko er en garanti. Allerede ejeren af Neutron 1, med denne nye model har de forbedret stabilitet og komfort allerede i sig selv fremragende. God flot sko!

Lys og behagelig

-

Testet dette vi på en jogging natur (14 km), godt greb selv ned ad bakke. Manglende polstring på hælen. Begræns til korte stier

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up