up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Scarpa
360

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

plus
  • 360Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Play videoScarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Spin Ultra er en Scarpa herreløbesko, der anbefales, hvis du kan lide udfordringer. Denne model giver dig den komfort du har brug for på stenet terræn. Den øverste del inkluderer et mesh-stof, der favoriserer svedudgangen for at holde din hud tør i længere tid. Det inkluderer også en TPU tåkappe, der beskytter dig mod bump.

For at reducere stød på dine fødder indeholder denne version en EVA mellemsål, der beskytter dig mod sten gennem dens fibre. Vandresko giver dig det nødvendige greb i almindeligt terræn, klatring, sne og grus.

Strukturen af disse mænds sportssko inkluderer mærket Vibram-sål lavet af gummi, men med store knopper, der genererer den nødvendige trækkraft for at forhindre dig i at glide, idet den er 1 millimeter tyndere end konventionelle modeller. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd og knaster, der strækker sig langs vristen. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Spin Ultra er en trail running model for top løbere samt træningsentusiaster. Høj ydeevne, fleksibel og lydhør med fremragende dæmpning og beskyttelse til at køre lange afstande og forlængede træningssessioner. Fremragende pasform, præcis fastgørelse, ekstraordinær lydhørhed og et højt niveau af polstring.

Specifikationer:

ØVERSTE: I tråd med applikationer i varmforseglet TPU film, integreret med en stødsikker 3D TPU tåhætte. Tunge i letvægts og åndbart stof med lomme til snørebånd. Den øvre ombryder foden som en sok takket være Sock Fit LW-konstruktionen, idet man undgår trykpunkter og sikrer maksimal komfort og præcisionskvalitet.

LACING: Lacing system integreret med den øvre.

SOLE: Velox LB Max såle med mellemsål i komprimeret mediumdensitet EVA, indsatser i EVA med lav densitet på hæl og forfod for at sikre maksimal polstring og ergonomisk ESS indsats for at sikre stabilitet. Vibram ® Litebase-teknologien har den fordel at reducere tykkelsen af ydersålen for en balance mellem følsomhed og beskyttelse på stenrige terræn. Høj greb og trækkraft på ethvert terræn takket være Vibram ® Megagrip-forbindelsen; ydersålen har 4 mm dyb afstandsbelagte lugs, der letter udslippet af jord på stenet og mudret terræn, hvilket gør dem mere effektive.

Vægt: 270g


Velkommen til vores Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes, speciale tilbud! Har du brug for runnerinn, eller have nye løb og triatlon udstyr. runnerinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Scarpa og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herresko.

Funktioner Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Kundeanmeldelser og spørgsmål (24)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedste trail løbesko i bjergene!

-

Den bedste sko jeg nogensinde har haft. Hverken Dynafit eller Salomon kan slå sålen med hensyn til greb. Uovertruffen på stenet jord og så let som en fjer.

Ultra spin ultra

-

For nylig modtaget sko af meget god kvalitet. Fremragende farver. At se i tide. Passer ikke meget højt.

Scarpa spin ultra

-

Gode sko til ruter op til 30, 40 km. Meget god sål med et spektakulært greb.

Uitra spin sko

-

drop, og fantastisk dæmpning med fluorescerende farver, der giver momentum til trinnet. et godt produkt designet til dem, der ønsker at bide sporet

Mine yndlingssporsko

-

For mig er der ingen bedre trail-tennissko, behageligt og fremragende greb.

Perfekt

-

De er meget komfortable og har den nøjagtige størrelse

Tommel op. top

-

Fantastisk sko! Første gang du sætter den på, vil du bemærke den gode pasform!

Ultra spin sko

-

Smuk sko, der giver komfort i pasform og fremragende greb. Velegnet til enhver type rute.

Scarpa

-

det bedste jeg nogensinde har haft. høj kvalitet og holdbarhed, god til stenet terræn, de er som hjemmesko derhjemme. meget behagelig. De næste, jeg køber, kommer fra dette mærke

Ultra spin sko

-

For mig er det let at sige, at det er en fremragende sko til stier fra korte afstande op til ultra, behagelig, polstret, men præcis på samme tid, den bedste blanding for dem, der ikke ønsker at have tre eller fire sko til ethvert behov ... det er den tredje par, som jeg køber!

Fremragende tennis

-

Jeg elsker disse Scarpa-modeller, de har fremragende greb og er meget behagelige og dynamiske.

Fremragende pasform og hold

-

Pasformen er præcis, behagelig, men foden er stadig fast. Komfortabel, men lydhør dæmpning. Fremragende sål ... Vibram er toppen på markedet

Scarpa spin ultra

-

Fremragende sko, der kombinerer dynamik og dæmpning. Meget godt greb. Meget behagelig pasform. Lys. Et meget højt knirkende problem fra ydersålen til begge sko. Meget irriterende til træning alene eller i en gruppe, for efter 30 minutter laver det støj med hvert trin. Anmodning om sav. Afventer tilbagevenden.

Ultra spin sko

-

Ankom lørdag testede jeg det søndag på et "blandet" spor, jeg kender i Comosøens bjerge. De arbejder!

Scarpa spin ultra 2

-

Fremragende trailsko til mellemlang og lang afstand. Jeg værdsætter især dens komfort, dens dynamik, dens greb, sin modstand mod slid og dens vægt. Den bedste model efter min mening!

Ultra spin sko

-

Très behageligt, excellente accroche. Très satisfait de mon achat après 150 km og 10000m de D +.

Scarpa

-

Topsko til allround brug! Let, stabilt, bare godt. Cool design.

Scarpa spin ultra

-

Topsko til allround brug! Let, stabilt, bare godt. Cool design.

Scarpa spin ultra en hjemmesko

-

Det er den bedste trail sko, jeg nogensinde har haft. Det har alt hvad du har brug for. en effektiv stenafskærmning, en ekstraordinær dæmpning af en pasform og komfort, der passer til et modstandsdygtigt mesh. Jeg satte mit par splinternye SCARPA SPIN ULTRA i starten af TOR 130 og de gjorde hele løbet.

Scarpa spin ultra

-

Skam det er ikke bare lidt mere fleksibelt! Hele skoen forsøger at rulle dine ankler i teknisk terræn i stedet for at sko støbe lidt rundt om terrænet. Åh, og snørerne suger! - Hvorfor kan ikke skoproducenterne fremstille gode og lange nok snørebånd? Så tæt på at være en god sko ...

Fremragende produkt

-

Testet med en længde på 60, skuffede det ikke. Godt polstret men let, behagelig og lydhør for at være ultra.

Scarpa spin ultra

-

God pasform og meget godt greb

Ultra spin sko

-

Top sko til lang distanca, fremragende til tekniske trailere som allerede brugt af spin rs

Scalpa spin ultra 2

-

Fremragende Trail model for mellemlang og lang afstand .-

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up