up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Scarpa Spin Sko Trail Running
  • Play videoScarpa Spin Sko Trail Running
  • Scarpa Spin Sko Trail Running
  • Scarpa Spin Sko Trail Running
Scarpa
360

Scarpa Spin Sko Trail Running

Scarpa Spin Sko Trail Running

plus

Scarpa Spin Sko Trail Running

Produktbeskrivelse Scarpa Spin Sko Trail Running

Spin er en Scarpa-løbesko, der muliggør smidige bevægelser og med større reaktivitet ved høje hastigheder. Dens design har en meget tynd tunge, der indeholder en lomme til at beskytte snørebåndene og forhindrer dem i at blive fanget i vegetation eller sten.

Scarpa-skoen har en EVA-mellemsål, der er polstret, så du kan generere det rebound, du har brug for i hælen og mellemfoden. Derudover inkluderer den en TPU indersål, der giver beskyttelse på stenet terræn.

Med hensyn til støtte er trail løbesko bygget indvendigt med en Sock Fit LW inderstrømpe og EXO indvendigt skelet for korrekt at støtte din fod i lange perioder. Dens lukning sker gennem fine snørebånd, der er sammenflettet for at give bedre støtte til foden.

Med mere støtte og beskyttelse end Atom, men en lettere, lavere profil design end Neutron, den nye Spin er Guldlok af vores Alpine Running kollektion, for dem, der ønsker både støtte og enkelhed på forrevne stier og forrevne højderyg linjer.

Funktioner:

4mm Drop Plus en EVA CM mellemsål

Alle Syntetisk Øvre

High Density Rock Plate

Vibram® Ydersål med Megagrip

Svejsede PU Øvre

Specifikationer:

Øvre: Mesh med svejsede PU overlay

Lining: Polyester

Indersål: H EVA Plate

Mellemsål: EVA CM

Eneste: Vibram® Fixion / Megagrip

Sidste: ARS

Vægt: 252 g; 8,9 ounce (1/2 par størrelse 42)


Scarpa Spin Sko Trail Running findes i mange versioner. Køb dem hos runnerinn og få en masse fordele. Scarpa Spin Sko Trail Running er med garanti den originale Scarpa. Du kan også købe andre ting, kig i vores Herresko katalog og Løb - trail.

Funktioner Scarpa Spin Sko Trail Running

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko
Sål teknologi

Tecnologias Scarpa Spin Sko Trail Running

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt greb og behageligt

-

De griber godt og er lette og behagelige

Fantastisk sko

-

Fantastisk produkt, spektakulær farve. Hovedårsagen til, at jeg købte dem, var VIBRAM MEGAGRIP-sålen, en sikkerhed under alle forhold og terræn.

Meget behagelig

-

Imponeret af sin lethed, komfort og greb. Det er svært for en sko at have disse tre karakteristika, det er meget behageligt fra det første øjeblik, på trods af dets lethed holder du ikke stenene, og dets greb er ekstraordinært takket være sin Vibram Megagrip sål.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up