up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSalming Vest Skyline
  • Salming Vest Skyline
  • Salming Vest Skyline
Salming

Salming Vest Skyline

Salming Vest Skyline

plus

Salming Vest Skyline

Produktbeskrivelse Salming Vest Skyline

Reflekterende udskrifter, høj synlighed, vindsikker for- og bagpaneler, stræk sidepaneler under armene, skjult sidelomme, trækstang i taljen, ventilation på bagsidenSalming Skyline Vest er designet med et synligt reflekterende hexagonformet tryk. Stoffet på forsiden, bagsiden og undersiden er lavet i 100% polyester med vindafvisende og let vandtæt vandkvalitet. Vesten har elastiske meshpaneler under arme for god åndbarhed og behagelig pasform. Dette er et meget synligt stykke, der er et perfekt beskyttelseslag til overkroppen i hårde eller mørke forhold.

Specifikationer:

Materiale: Skal: 100% Polyester Mesh: 92% Polyester 8% Elastan. Lommer: Skjult sidelomme. Detaljer: YKK lynlås.

Fit: Regular.


Med Salming Vest Skyline, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Salming og deres løb og triatlon produkter, besøg da Dametøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. runnerinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Salming Vest Skyline

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt artikel

-

En veltilpasende og slående jakke uden ærmer. Leveringstiden var 2,5 uger, men det var det værd! Normalt har jeg m / l (38/40), jeg valgte den L, der passer perfekt som det tredje lag. Du kan nakke det, hvis det ønskes. Jeg anbefaler denne jakke til enhver rytter, der ønsker at kunne løbe i skumring / aften!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up