up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSalming Skyline
  • Salming Skyline
  • Salming Skyline
Salming

Salming Skyline

Salming Skyline

plus

Salming Skyline

Produktbeskrivelse Salming Skyline

Reflekterende udskrifter, høj synlighed, vindsikker for- og bagpaneler, stramme sidepaneler under arme, skjult sidelomme, ventilation på bagsidenSalming Skyline Vest er designet med et meget synligt reflekterende hexagonformet tryk. Stoffet på forsiden, bagsiden og undersiden er lavet i 100% polyester med vindafvisende og let vandtæt vandkvalitet. Vesten har elastiske meshpaneler under arme for god åndbarhed og behagelig pasform. Dette er et meget synligt stykke, der er et perfekt beskyttelseslag til overkroppen i hårde eller mørke forhold.

Specifikationer:

Materiale: Skal: 100% Polyester Mesh: 92% Polyester 8% Elastan. Lommer: Skjult sidelomme. Detaljer: YKK lynlås.

Fit: Regular


Er du interesseret i Salming Skyline? Så skynd dig ind til runnerinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Salming Skyline. Salming er det bedste indenfor løb og triatlon. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Salming Skyline

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up