up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Salming Løbe Skoe Race 7
  • Play videoSalming Løbe Skoe Race 7
  • Salming Løbe Skoe Race 7
  • Salming Løbe Skoe Race 7
  • Salming Løbe Skoe Race 7
  • Salming Løbe Skoe Race 7
  • Salming Løbe Skoe Race 7
Salming
360

Salming Løbe Skoe Race 7

Salming Løbe Skoe Race 7

Salming Løbe Skoe Race 7

Salming Løbe Skoe Race 7

Salming Løbe Skoe Race 7

plus

Salming Løbe Skoe Race 7

Produktbeskrivelse Salming Løbe Skoe Race 7

Salming Race, siden sin jomfru sæson, har altid vist en simplistisk og udtryksfuld øvre. Alt overskud er blevet afskallet og fokuseret udelukkende på at være letvægt med fremragende åndbarhed, foråret 2019 er ingen undtagelse. Et nyt tyndere øvre mesh giver en bedre pasform og fremragende åndbarhed. 2. generationen af den superlette Salming RunLite ™ mellemsål vejer ind på utrolig 172g! (mænds UK 9 størrelse). Dette opnås ved at øge energiredningsegenskaben i den nyudviklede mellemsålforbindelse. Torsionseffektivitetsenheden lavet af carbon, der er indbygget i den nye, lette og meget lydhørede RunLite ™ mellemsål, giver robusthed til skoen, og den er placeret for at opnå maksimal løbeffektivitet. Race7 er blevet udviklet for at få dig til at føle sig hurtig - og løb i overensstemmelse hermed!

Gennemfør din bestilling af Salming Løbe Skoe Race 7, med vores Damesko udvalg og Løb varer. Kig igennem de andre løb og triatlon kategorier, Hos runnerinn, er vi specialister i løb og triatlon udstyr, du kan også finde Løb udstyr, til de bedste priser hos runnerinn!

Funktioner Salming Løbe Skoe Race 7

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up