up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Salming Løbe Skoe Greyhound
  • Play videoSalming Løbe Skoe Greyhound
  • Salming Løbe Skoe Greyhound
  • Salming Løbe Skoe Greyhound
  • Salming Løbe Skoe Greyhound
  • Salming Løbe Skoe Greyhound
  • Salming Løbe Skoe Greyhound
360

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

Salming Løbe Skoe Greyhound

plus
Salming

Salming Løbe Skoe Greyhound

Produktbeskrivelse Salming Løbe Skoe Greyhound

Designet til hård overflade løber slippe Greyhound i dig! Salming nyeste tilføjelse til vejsegmentet er en vejkriger en sko, der er skræddersyet til hård overfladekørsel og de kræfter, der følger med det. Ydersål Greyhound ydersål er udviklet sammen med Vibram og har XS Trek-forbindelsen, som er 25% mere holdbar i forhold til vores regelmæssige lette ydersål. Dette er Salmings mest holdbare ydersålsmateriale til dato. Den har et rakhullet design med minimeret ydersålsmønster for fremragende trækkraft på tørre og våde hårde overflader som asfalt, asfalt og beton. Midsole Recoil PLUS giver en utrolig 20% højere energiavkastning, hvilket gør det til Salmings mest reaktive stof til dato! (Sammenlignet med Salming standard materiale) UpperLess er mere Greyhound øvre har en avanceret enkelhed til det, både visuelt og performance klogt. Hoveddelen øverst indeholder en letvægts 3-lags konstruktion, der holder foden på plads, giver god åndbarhed og en god pasform. Tungen konstruktion har en gusset konstruktion til at føje til den komfortable wrap rundt føler og snørebånd er racing tynd.

Hvis du er på udkig efter Salming Løbe Skoe Greyhound, er heldet med dig. I vores løb og triatlon butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal runnerinn butik. Skynd dig, bestil dine Damesko med det samme. runnerinn tilbyder et kæmpe udvalg i Løb, til alt slags sport. Vores Løb er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Salming Løbe Skoe Greyhound

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up