up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSalming Kort Stram Power Logo
  • Salming Kort Stram Power Logo
  • Salming Kort Stram Power Logo
Salming

Salming Kort Stram Power Logo

Salming Kort Stram Power Logo

plus

Salming Kort Stram Power Logo

Produktbeskrivelse Salming Kort Stram Power Logo

Coolfeel, Drawstring i talje, Big Salming logo, Coin pocket inde i taljenSalming Power Tights er lavet i et solid polyester / elastan stof med meget god åndbarhed. De er designet med korte ben og et højkvalitets makro Salming logo på venstre ben. Taljen har en snørebåndskonstruktion og en lille møntlomme placeret inde i taljen. Dette er perfekt valg, hvis du leder efter korte strømpebukser med et perfekt fit og iøjnefaldende design.

Funktioner:

Lommer: Møntlomme.

Fit: Stramt

Specifikationer:

Materiale: 79% Polyester 21% Elastan


Gennemfør din bestilling af Salming Kort Stram Power Logo, med vores Herretøj udvalg og Tights varer. Kig igennem de andre løb og triatlon kategorier, Hos runnerinn, er vi specialister i løb og triatlon udstyr, du kan også finde Tights udstyr, til de bedste priser hos runnerinn!

Funktioner Salming Kort Stram Power Logo

Længde
Farve
Funktioner

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up