`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Transflow Bag 3L

Salewa Transflow Bag 3L

  • Salewa Transflow Bag 3L
  • Salewa Transflow Bag 3L
  • Salewa Transflow Bag 3L

Salewa Transflow Bag 3L

Produktbeskrivelse Salewa Transflow Bag 3L

Denne 3 liter Hydration Reservoir er BPA fri og fuldt reversibel gør det nemt at rengøre grundigt.Salewa Transflow Bag 3L har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Salewa Transflow Bag 3L, købt hos runnerinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online løb og triatlon butik, hvor du kan finde masser af varer fra Salewa, færdiggør din ordrer af løb og triatlon varer, altid til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Salewa transflow

-

Vi købte to af disse, og vi er helt tilfredse med dem! 3.0L kapacitet, så vi har nok vand i dagevis i vinteren eller for en lang varm dag i det fri. Når tøm den vægte tæt på ingenting, og det er meget nemt at vaske det inde

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk