up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa

Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha

plus
  • Play videoSalewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha
  • Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha

Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha

Produktbeskrivelse Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha

Salewa Pedroc Polartec Alpha er en Polartec Alpha vest, der er åndbar, vandafvisende og vindtæt designet til kvinder, der brænder for høj intensitet og hurtige aktiviteter som skiløb eller snowboarding. Denne alsidige vest giver optimal funktionalitet og aktiv isolering i bjergmiljøet.

Lavet med meget åndbar og fleksibel Polartec Alpha, der giver fugtdamp mulighed for at flygte ud fra stoffet, regulerer kropstemperaturen og holder dig behagelig under denne Salewa Sesvenna PTC Alpha vest. Det har også en Pfc Free DWR (holdbart vandafvisende middel) på den ydre overflade, der afviser vand og fugtighed perfekt og holder dig behagelig og varm.

De knust ærmer er ergonomisk formet, der giver maksimal frihed for bevægelser i kroppen. De 2 lynlåslommer har rigelig opbevaringskapacitet til alle dine vigtige ting.

Salewa Pedroc Hybrid PTC Alpha er en ideel vest for enhver alpinist, da den er velegnet til ethvert varieret vejr, det er en ideel bjergbestigningstøj . Udviklet sammen med SALEWA? S atleter, der jævnligt træner i Alperne, vandafvisende, er vind resistent og åndbar Pedroc Alpha Vest designet til at give aktiv isolering under fart vandring, mountain uddannelse eller andre højoktan bjergsport. Det er blevet bygget i henhold til den SALEWA krop mapping system, ved hjælp målrettede materialer på forskellige dele af kroppen for at give den nødvendige ydeevne til hver area.inserts i siderne giver forbedret letvægts fugt management.

featuers:

Elastik ærmegab

Front lynlås med indvendig fuld længde vindtæt flap

2 lynlås yderlommer

Elastisk bindende kantet hem

Nem bevægelse gennem stræk indsatse

Materialefunktioner matcher behovene i tilsvarende områder af kroppen (body mapping)

Blød åndbar mesh foring

med bluesign® godkendt stof

fugtspredende

nem pleje

bodymapping

hurtigtørrende

Specifikationer:

Vægt: 140

Pasform: Athletic Fit

Tilbage længde: 68cm

For: DRYTON LIGHT GENBRUG MESH 52 BS

Vigtigste materiale: PA NYLON vindjakke 38 BS


Hvis du er på udkig efter løb og triatlon udstyr, findes det hos Salewa. Hos runnerinn, kan du købe masser af tilbehør til Veste, så du kan udøve din sport optimalt. Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Salewa Pedroc Hybrid Polartec Alpha

Teknologier
Farve
Funktioner

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up