up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp
  • Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp
  • Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp
Sailfish

Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp

Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp

plus

Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp

Produktbeskrivelse Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp

Hvis du har brug for maksimal hastighed i konkurrencer, kan du fra nu af vise dig i den nye sejlfisk Aerosuit Comp. Det aerodynamiske trisuit danner og retningsbestemt. Det komprimerer benmusklerne, slutter komfortabelt med logoets ben, der slutter og overbeviser med højkvalitets perforeret sædepolstring lavet af antibakteriel, hurtigtørrende mikrofiber. Det behandlede materiale på overkroppen ligger fladt og smidigt på huden, og ærmerne giver enestående UV-beskyttelse på varme dage. Lynlås foran er kontinuerlig. Desuden hjælper baglommen og to sidemaskers lommer med opbevaring og nem adgang til konkurrenceregler. Med vores nye Aerosuit Comp er du aerodynamisk et skridt foran.

Specifikationer:

78% polyester, 22% elastan


Er du vild med Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp? Kig i vores løb og triatlon afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herretøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye løb og triatlon produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herretøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Sailfish Kortærmet Trisuit Aerosuit Comp

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Meget god pasform og materialekvalitet. Jeg synes dog, at sølven er for tynd.

Godt

-

Forsøgte på 80 km cykel. Behageligt at have på, det forbliver tørt. Chamois hud måske lidt irriterende, læg anti-friktionscreme.

Kroppe i lang afstand

-

Karosseri til langdistance pris af høj kvalitet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up