`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rudy project

Rudy project Spinhawk

  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk

Produktbeskrivelse Rudy project Spinhawk

Spinhawk Sailing solbriller er synonimous med en tidløs succes. Den brede, ekstra behagelig Grilamid rammen er lavet til at holde. En forkant, stilfuld tilbehør til enhver situation, fra post konkurrence til fritid og, med Polar3FX Grå laser rammer fjerne refleksioner og reducere vision stress.

På udkig efter Rudy project Spinhawk? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Solbriller modeller. Opdag vores nye Løbeudstyr tilbud, hos runnerinn. Lavet af Rudy project, dette Solbriller produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Rudy project Spinhawk

Køn
Alder
Linsekategori
Glastype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende oplevelse

-

Muligvis den bedste skibsfart jeg nogensinde har set. Bestilt punktet på mandag 11:00 (koreansk tid), og modtaget varen ons eftermiddag. Det tog kun 53 timer fra at klikke til at modtage posten (spanien til korea). Guys, ikke klage for forsinkelserne med den faste rutefart. Opgrader til DHL shipping, og du ll få det inden for en uge for sikker.

Fremragende oplevelse

-

Crazy fast shipping oplevelse nogensinde! Jeg bestilte punkt på mandag 11:00 (koreansk tid) og modtage det på ons 05:00 (koreansk tid). Det var fra Spanien. For sikker jeg anbefale dette websted, og jeg vil bruge shipping metode DHL igen. Bare fantastisk!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk