up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Rudy project Solbriller Stratofly
  • Play videoRudy project Solbriller Stratofly
  • Rudy project Solbriller Stratofly
Rudy project
360

Rudy project Solbriller Stratofly

plus

Rudy Project Solbriller Stratofly

Produktbeskrivelse Rudy project Solbriller Stratofly

Stratofly er en sports briller, der kombinerer mange af de funktionelle træk ved de mest elskede modeller med et enkelt, afgørende design, fås i otte attraktive farve versioner.


Stratofly har ingen slip, bløde gummi terminal tips og den nyeste generation Ergo IV justerbar næsestykke, for en perfekt pasform og for at lette luft omsætning.


Justerbar Næsestykke:


Justerbare næse stykker er fremragende komfortable og tilbyder en enestående pasform til enhver form for ansigt. Dette system kan også anvendes til at justere briller? højde og deres afstand fra ansigtet for at forhindre dug.


Anti slip-system:


Ikke mindst takket være deres ergonomiske tempel terminaler med anti slip gummi skær, forbliver disse briller sat, sikre en perfekt pasform, maksimal komfort og exceptionel greb under alle forhold.


Er du på udkig efter varer fra Rudy project og Rudy project Solbriller Stratofly? Hos runnerinn, kan du finde en komplet liste af Løbeudstyr produkter og løb og triatlon tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online runnerinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale løb og triatlon tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Rudy project Solbriller Stratofly

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastiske solbriller

-

De letteste sports solbriller, jeg nogensinde har ejet, sååå hyggeligt og en god pris fra bikeinn. Jeg elsker tanken om, at linserne kan udskiftes

Fremragende briller

-

Meget behageligt og kvalitetsprodukt!

Stratofly

-

fantastisk produkt !!!

Store solbriller

-

Meget komfortable og lette briller, værd at deres penge.

Det er en god farve.

-

De har og elsker StratoFly, Dette er den tredje. Denne gang blandt andet flere slags og ønsker farven på den sorte gruppe, men vi skulle vælge kun i fotografiet er meget cool i rødgods-ish tekstur. Denne slut hvis eventuelle problemer ikke til denne pris.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up