up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Powergym

Powergym Recoplus Box 15 Units Apple

plus
  • Play videoPowergym Recoplus Box 15 Units Apple
  • Powergym Recoplus Box 15 Units Apple

Powergym Recoplus Box 15 Units Apple

Produktbeskrivelse Powergym Recoplus Box 15 Units Apple

RECOPLUS


Komplement MED kulhydrater, proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler


Potent bærer af indlæg motion ernæring


BESKRIVELSE


Under fysisk træning og på grund af muskelspændinger, hormonale faktorer såsom cortisol og stigningen i frie radikaler, er muskelfibrene revet og desuden energireserver, især glycogen, også formindske sammen med niveauer af glutamin, forgrenede aminosyrer og vitamin E.


Vores organisme, når motion er afsluttet, er nu i en tilstand af opsving, stofskiftet er modtagelig for inddrivelse af næringsstoffer og kan regenerere muskulære strukturer og genoprette reserver af energi, der er blevet formindsket eller brugt op.


Recoplus er en potent, komplet sports opsving supplement, anbefales til enhver atlet og dybest set giver følgende næringsstoffer;


* Kulhydrater; som naturligt stimulere insulin, som hjælper til at inducere en ren syntese af proteiner og til at genoplade energi butikker i musklen (glykogen).

* Proteiner; give nok aminosyrer til regenerere og forbedre de muskulære strukturer beskadiget under træning for at kunne møde nye indsats.

* L leucin; "Nøglen" aminosyre til at genstarte dannelsen af ​​muskulære protein

* Quercetin; en bioflavonoid med en potent antioxidant effekt, lindrer overskuddet af frie radikaler produceret under træning, forbedre stillingen motion opsving.

* Multivitamin mineral kompleks; som indeholder, blandt andre: E-vitamin, C-vitamin, zink, selen, natrium og kalium, som hjælper med almindelig organisk genvinding.


Sports ernæring og tilskud af Recoplus er yderst effektiv, og er især anbefales til;


* Gendannelse energi niveauer. Undgår følelsen af ​​træthed.

* Accelererer opsving, så nye tiltag, der skal opfyldes før.

* Forstærker regenerering af musklen for optimal ydeevne.

* Modvirker virkningen af ​​frie radikaler, potent antioxidant effekt.


Recoplus er en fuldstændig og effektiv inddrivelse supplement, som arbejder for enhver sport.Anbefalede døgndosis

MIX 80g. (1packet) i 300 ml. vand lige efter træning. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Dosis diaria recomendada


TEKNISKE SPECIFIKATIONER


Ernæring Fakta

(Per 100g.)

Energi: 367 Kcal.

Proteiner: 25 g.

Kulhydrater: 64,8 g.

Fedtstoffer: 0,86 g.


Næringsstofindhold

(Per 80 g.)

L Leucin: 3 g.

Quercetin: 500 mg.

Kalium: 300 mg.

Vitamin C: 180 mg.

Vitamin E: 30 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Zink: 10 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6 mg.

Vitamin B6: 1,4 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B1: 1100 mcg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


PRÆSENTATION: Vis rubrik 15 pakke


Smag: æble


ALLERGENER

Holdige produkter afledt af mælk og soja. Kan indeholde spor af gluten


FAQs


I hvilke tilfælde anbefales det at tage Recoplus?

Når der er fysisk aktivitet en vis intensitet eller uddannelse volumen, kan du tage denne sportslige supplement. I styrke eller uddannelse maskine øvelser, fra den 30. minutters varighed eller til aerob træning på mere end 45 minutter. varighed. Genopretningen af ​​energireserver., Er regenerering af muskler og reduktion af oxidativt stress opnået ved at tage de sportsgrene supplerer Recoplus lige efter træning og en korrekt genvinding er nødvendig for en forbedring. Med brugen af ​​Recoplus en følelse af energigenvinding og en reduktion af træthed og muskelsmerter vil bemærkes efter træning.

Endvidere i meget intens motion eller at en stor arbejdsbyrde, Tager Recoplus lige efter efterbehandling bidrager til at opretholde immunforsvaret i perfekt orden og for at bekæmpe de frie radikaler produceret sammen med forbedringen i sport ernæring


Er det bedst at tage Recoplus hver dag, eller bare træne dage?

Tag det kun på træningsdage, efter træning.


Skal jeg tage en pause?

Nej, i virkeligheden, hvis du træner med en vis intensitet eller du har en stor uddannelse volumen, Recoplus er en grundlæggende supplement og er nødvendig for en energisk og muskuløs opsving.


Hvad er forskellene mellem de Recuperox, Glutapower og Recoplus sport kosttilskud?

Princippet Forskellen ligger i det faktum, at Recoplus er en integreret sports supplement, som fungerer som en sports supplement for nogen form for sport, når målet er at genvinde enten muskuløs eller organisk energi, især lindre oxidativ stress og hypercortisolæmi iboende nogle indsats.

Den sports supplement Glutapower er en regenerator, der er centreret mere om inddrivelse af væv, der er blevet beskadiget under træning, især muskuløs motion. Dette supplement er meget velegnet til tunge motion belastninger, og når uddannelsen overstiger 5 eller 6 timers motion om ugen.

Den sports supplement Recuperox er en potent antioxidant, der er meget velegnet i sport, der kræver en forbedring af genvinding og regenerering i nogle strukturer, der er blevet beskadiget under træning, såsom muskelvæv eller bindevæv mellem leddene, herunder efter en skade.

Det er også lindrer overdreven oxidativt stress efter intens eller meget udvidet motion og bruges i nogle tilfælde med sports supplement Powerflex opnå en fremragende synergieffekt ved artikulationer.


Kan disse sport kosttilskud supplerer hinanden eller tages sammen?

Ja de kan supplere hinanden, og der er ingen kontraindikationer mellem dem. Du er nødt til at tage hensyn til, at det er den træning belastning og / eller intensiteten af ​​motion, der afgør behovet for at indføre flere kosttilskud for at forbedre energiske opsving, muskuløs regenerering eller beskyttelse og genopretning af leddene.


Skal jeg tage nogen ekstra proteinkoncentrater?

Hvis du har en betydelig muskelsvind, ja, fordi du er under uddannelse til at forbedre muskelmasse, eller fordi du har tung muskel stress på grund af den form for motion, som du deltager i. Det anbefales, at du ikke overskrider et absolut maksimum på 2,5 g protein per kg legemsvægt per dag


Hvad er forskellen mellem sport kosttilskud RECOPLUS og GLUTAPOWER.

Spørgsmål allerede besvaret ovenfor, men kort; sports supplement RecoPlus er en grundlæggende, komplet, integreret regenerator og sport supplement Glutapower er mere specifikt til musklerne for meget intens træning.Efter uddannelse; Hvilke sport supplement er bedre, RECOPLUS, GLUTAPOWER ELLER BCAA'S?

Hvis du skal kun vælge én sport supplement regenerator, Recoplus er integralet, grundlæggende regenerator par excellence, så først ville være Recoplus, så afhængigt af intensiteten af ​​den øvelse, du kunne omfatte andre regeneratorer såsom Glutapower, Recuperox eller Power BCAA s.


Hvad er forskellen mellem sport kosttilskud Recuperox og Recoplus

Recoplus er integralet, grundlæggende regenerational sports supplement for enhver atlet. På den anden side, er Recuperox ikke inddrive de energi butikker, for eksempel, men er en regenerator fælles og muskelvæv, det lindrer også oxidativt stress sammen med dens konsekvenser, når det er for stor på grund af motion: Overdreven inflammation, langsom bedring, tidlig cellulær aldring etc.


Er du på udkig efter Powergym Recoplus Box 15 Units Apple? Alle Powergym er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Powergym Recoplus Box 15 Units Apple og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Powergym Recoplus Box 15 Units Apple

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up