up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powergym

Powergym Isopower 1600 g Orange

plus
  • Play videoPowergym Isopower 1600 g Orange
  • Powergym Isopower 1600 g Orange

Powergym Isopower 1600 g Orange

Produktbeskrivelse Powergym Isopower 1600 g Orange

ISOPOWER


Kulhydratbaserede elektrolytisk DRIKKE med vitaminer og mineraler


Bidrager til opretholdelse af niveauer af udholdenhed i forlænget øvelse.


BESKRIVELSE


Under fysisk træning vi mister væsker, natrium og kalium, det bringer med sig en vigtig tab af ydeevne som motion er forlænget sammen med en funktionel forringelse af muskler og sener.


ISOPOWER er en sports supplement, som hjælper med at rehydrere, inddrive de væsker og især natrium og kalium tabt, så en stigning i ydeevne ved også at give kulhydrater og antioxidanter.

ISOPOWER indeholder moderat høje mængder af natrium og kalium, som er blevet videnskabeligt bevist at være effektive til rehydrering.


Natrium er vigtigt, fordi det stimulerer absorption af både glucose og vand gennem tyndtarmen og er den ion som mest favoriserer ekstracellulær hydrering.

Kalium, i mellemtiden, er det vigtigste ion når det kommer til udskiftning af vand i de intracellulære rum; tilsætning heraf til formlen tillader en korrekt hydrering.


Mængden af ​​natrium indeholdt i ISOPOWER er mere end flertallet af konventionelle drikkevarer på markedet, som indeholder små mængder af salt, utilstrækkelige til at give rehydrering.


En ny funktion i ISOPOWER er tilsætningen af ​​antioxidanter såsom vitamin E og C, selen og især den nødvendige mængde pycnogenol, at bekæmpe overskud af frie radikaler produceret under træning, og som mindsker ydeevne.


Pycnogenol, en naturlig antioxidant, er blevet påvist at have en hurtig absorption og et anti inflammatorisk virkning under intens træning. Denne sport tillæg forhindrer også muskelkramper og muskelsmerter under og efter træning. Dets biotilgængelighed og dens hurtige indsats er to meget vigtige faktorer at tage hensyn til i dets optagelse i formlen.


Optagelse af kulhydrater og L Glutamin bidrage til at øge den intestinale absorption af vand og natrium og giver energi under fysisk træning, at sætte tilbage indtræden af ​​træthed. På grund af det høje indhold af dette sports supplement natrium, er det en god idé at spørge din læge, hvis en lav salt kost er angivet.


ONCE OPEN, KEEP NEDKØLET


INDEHOLDER FORANSTALTNING
Anbefalede døgndosis

Bland 40g (3 doser) i 500 ml vand, tage under træning. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER


Ernæring Fakta

(Per 100g.)

Energi: 362 Kcal.

Proteiner: 1,58 g.

Kulhydrater: 88,9 g.

Fedtstoffer: <0,5 g.


Næringsstofindhold

(Per 40 g.)

Pinus ekstrakt: 156 mg.

L Glutamin: 516 mg.

Kaliumcitrat: 536 mg.

Calciumphosphat: 257 mg.

Magnesiumcarbonat: 132 mg.

Vitamin C: 80 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Vitamin E: 12 mg.

Zink: 9,6 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6,5 mg.

Vitamin B6: 3,8 mg.

Vitamin B1: 2,7 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


PRÆSENTATION: Beholder med 1.600 g. pulverform. Med tilsat sukker og sødestoffer.


Smag: Orange


ALLERGENER

Kan indeholde spor af mælk, soja og gluten.

Indeholder ekstrakter af sorterede planter, som sikrer indholdet af aktive ingredienser og deres effektivitet.FAQsKan jeg tage mere end 1 pakke Isopower per dag?

Doseringen af ​​næringsstoffer pr pakke eller pr foranstaltning vises på pakken eller etiketterne af flasker Isopower.

Det er ikke et problem, hvis du har brug for en anden, senere dosering på grund af meget udvidet fysisk aktivitet.


I stedet for at fortynde 40 g Isopower i 500 ml vand, kan jeg fortynde 80g i 1 liter?

Ja, andelen forbliver den samme.

I tilfælde af forlænget fysisk aktivitet, når der er omfattende sveden på grund af varmen, kan det være hensigtsmæssigt at blande en pakke, eller 40g, i 750 800 ml vand til at favorisere restitution fra vandtab endnu mere.

Når den fysiske aktivitet er færdig, kan du bruge en pakke eller 40g, af Isopower opløst i 500 ml vand som en regenerator af glykogen reserver samt tabt vand.


Når jeg opløse Isopower i vand, der er en brun depositum, der ikke opløses, hvorfor er dette?

Dette er en del af Pine ekstrakt, som er mindre opløseligt, men er slet ikke vigtigt, pine ekstrakt er hvad indeholder procyanidinerne som undgår muskelkramper.


Hvorfor Isopower tider skifte farve?

Isopower indeholder forskellige naturlige ekstrakter, som også har naturlige farvestoffer, som i alle naturlige ekstrakter, dette fører undertiden til en lille ændring i farven af ​​produktet uden mening nogen forringelse i kvaliteten af ​​produktet.


Hvilket er bedre; Isopower eller Isopower Gel? Er Isopower Gel hydrat ligesom Isopower?

Dette spørgsmål er blevet besvaret før, betyder Isopower Gel hjælper ikke hydrering på samme måde som Isopower. Isopower Gel bruges, når vi har brug for ekstra energi til en tung energisk efterspørgsel under træning på et bestemt tidspunkt


Jeg bruger Isopower for hydrering, både under træning og konkurrence. Som Isopower indeholder hydrater, og mente at tage geler og energi barer, skal jeg kombinere det med andre isotoniske (eller almindeligt vand), for at sikre jeg møde min korrekte timeløn indtag af hydrater?

Som med absolut alle slags gel, bør det tages med vand blot at sikre, at koncentrationen er korrekt, således at den absorberes hurtigt og undgå gastrointestinale problemer.


Kan jeg tage Isopower Gel i stedet for vand? Kan du tage Isopower Gel sammen Isopower? Hvorfor kan du ikke tage Isopower Gel og derefter Isopower?

Det anbefales, at absorptionen ved en intestinal niveau er meget forskellige, blandt andre faktorer på grund af koncentrationen af ​​sports supplement i sammenligning med koncentrationen af ​​blod.

Nogle gastrointestinale problemer er blevet rapporteret at være blevet provokeret af nogle geler på grund af den slags kulhydrater indeholdt, som i høj grad øge deres osmolaritet og også på grund af at tage dem med drikkevarer, der indeholder mineraler og / eller kulhydrater.

Isopower Gel har en lav osmolaritet sammenlignet med standard geler, de absorberes meget godt og også indeholder næsten dobbelt så meget af kulhydrater af konventionelle geler !!!

Du kan medtage Isopower Gel i din sport ernæring nogle 20 minutter efter at tage Isopower. Husk, at Isopower Gel altid bør tages med vand, ligesom alle gel på markedet, uanset om det har mere eller mindre vand i sin sammensætning.

I konkurrencen, tage Isopower Gel nogle meter, før de når en provisioning point, og altid med vand.


Leder du efter gode kvalitets Suplementación deportiva, så vil vores udvalg i Suplementación deportiva, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Powergym Isopower 1600 g Orange, til kun 40.99 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Powergym Isopower 1600 g Orange, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Powergym Isopower 1600 g Orange

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up