up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powergym

Powergym Creaplus 280 Units

plus
  • Play videoPowergym Creaplus 280 Units
  • Powergym Creaplus 280 Units

Powergym Creaplus 280 Units

Produktbeskrivelse Powergym Creaplus 280 Units

CREAPLUS


AVANCERET formel maksimal effektivitet Kreatin


Øger styrke, kraft, muskelmasse og modstandsdygtighed over for træthed.


BESKRIVELSE


Kreatin med højtydende transportsystem. Større absorption og biotilgængelighed. Bedre fordøjelighed.


CREAPLUS fra PowerGym er den eneste formel, designet til at forbedre optagelsen og fastholdelse af muskuløs kreatin dermed opnå bedre effektivitet end fra andre kosttilskud.

New CREAPLUS inkorporerer GLYCINE som forbedrer fordøjelsessystemet pH, undgå overdreven forsuring og muligheden for omdannelse af creatin til creatinin og hvormed absorption og tolerance over for produktet er forbedret.


PowerGym deltog i en videnskabelig undersøgelse af kreatin foretaget af CAR * i Barcelona med bodybuilding atleter, som de bekræftede effektiviteten af ​​kreatin og dens korrekt dosering ordning for bedste performance forbedringer.


Tilskud af CREAPLUS øger styrke, muskelmasse, magt og modstand mod træthed.


Den innovative formel for CREAPLUS indeholder;

Nok højt glykæmisk indeks kulhydrater til at stimulere produktionen af ​​insulin og derfor til at lagre en større mængde kreatin i musklen.


At stabilisere og forbedre effektiviteten af ​​insulin chrom (III) chlorid er blevet tilsat.


Creaplus giver også phosphater, der øger dannelsen af ​​muskulære phosphocreatin sammen med tilgængeligheden af ​​phosphat for oxidative fosforylering, hvilket kan forøge anaerobe ydeevne.


CREAPLUS indeholder taurin Y MAGNESIUM at opretholde magnesiumioner tilgængelighed til at stabilisere de energetiske phosphatforbindelser (ATP PC) i musklen.


Hver servering indeholder 7 g af høj renhed, lab klasse creatinmonohydrat


Anbefalede døgndosis

7 CREAPLUS kapsler per dag divideret hele dagen sammen med frugtsaft.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.* CAR Centre de Alta Rendimiento High Performance CentreTEKNISKE SPECIFIKATIONERNæringsstofindhold

(Per kapsel)

Kreatin Monohydrat: 500 g.

Taurin: 67,5 g.

Glycin: 21,3 g.

Phosphor: 19,29 mg.

Magnesium: 12,27 mg.

Natrium: 3,4 mg.

Kalium: 1,75 mg.

Selen: 11,8 mcg.

Chrom: 3,74 mcg.PRÆSENTATION: Jar af 280 kapslerFAQs


Hvorfor CREAPLUS indeholde andre næringsstoffer udover kreatin monohydrat?

Fordi det er videnskabeligt påvist, at optagelsen af ​​visse næringsstoffer i sport kosttilskud såsom højt glykæmisk indeks kulhydrater og insulin potentiatorer forbedrer ophobning af muskelkraft kreatin og homogenisere reaktion på tillægget.


Er der virkelig en forskel mellem at tage CREAPLUS og kreatin på egen hånd?

Der er mange skeptikere, der ikke har opnået resultater med kreatin på sin egen og som har derefter taget CREAPLUS og har gjort utrolige forbedringer af deres styrke, kraft og muskelmasse. Prøv det, ingen har nogensinde fortrød at tage dette sports supplement.


Er det rigtigt, at tage CREAPLUS efter træning er endnu mere effektive?

Det er rigtigt, at CREAPLUS tilskud taget af personer, der gør eller ikke indeholder motion giver forskellige resultater. Der er en forbedring i ophobning af kreatin, når tillægget er taget på udnyttelsestidspunktet. Hvad der ikke er helt klart, er, om det skal tages lige efter træning. Hvis motion er en faktor, der forbedrer ophobning af muskuløse kreatin, idet tillægget lige før eller lige efter træning kunne favorisere en stigning i fastholdelse af kreatin.


Er kreatin doping?

Nej, kreatin er en sports supplement, anses ikke for at være en doping stof.


Er de hævder, at kreatin kan forårsage nyreproblemer sandt?

Ifølge de seneste videnskabelige undersøgelser, behøver sports kosttilskud indeholdende kreatin ikke påvirke nogen af ​​de blodparametrene der bestemmer sundhed atleter, herunder nyre- og leverfunktion. Det er kontraindiceret indiceret til nyrepatienter. Enhver person med nogen patologi bør kun tage kosttilskud under streng lægelig kontrol. Hvis du ønsker mere information kan du læse artiklen om kreatin, som du finder på denne hjemmeside i ernæring SCIENCE magasin problem Nº 17.


Hvornår du bemærker effekterne af CREAPLUS tilskud?

Virkningerne på forbedring i energi, styrke og magt kan mærkes efter en uge i tilskud. Stigningen i muskelmasse kan ses efter 6 uger, og det anbefales, at regimer af 3 måneders varighed skal følges for at opnå en bemærkelsesværdig muskulære forbedring.


Er kreatin kun nyttig for fitness, muskulatur, styrke etc.?

Nej, det er effektiv for enhver intervallisk sport, hvor der er behov for maksimal eller sub maksimaleffekt med intervaller på lavere intensitet. Eksempler på disse er fodbold, basketball, håndbold, mountainbike etc.

Men i sport forbundet med øget udholdenhed, CREAPLUS kan anvendes som en sports supplement til at udskyde starten af ​​træthed på grund af dens lactat dæmpende effekt.


Er nogen Kulhydrat produkt kompatibelt eller nødvendigt med CREAPLUS?

Det er fuldstændig kompatibel imidlertid formlen for Creaplus er klar til fuldstændig absorption, så der er ingen behov for at forbruge kulhydrater med Creaplus. Creaplus har allerede alle de nødvendige luftfartsselskab agenter (kulhydrater, fosfater, taurin etc.) for at være fuldt ud effektiv.


Hvad er den effektive vægt dosering afhængig af kropsvægt og træning type?

Som hovedregel doseringen på etiketten er korrekt og er baseret på en atlet vejer 70 kg. Doseringen til legemsvægt pr dag er 1,54g af CREAPLUS pr kg legemsvægt under lastning fase og 0,35g af CREAPLUS pr kg legemsvægt i vedligeholdelsesfasen. Under læsning fasen, er det vigtigt, at de doser af CREAPLUS er delt op over dagen, med måltider og en efter træning i maksimum af 36 g af CREAPLUS opløst i 300 ml vand.

Kontroller POWERBOOK forklaring på CREAPLUS til specifikke anbefalinger om doser afhængigt af typen af ​​sport og målsætninger.


For hvad kropsvægt etiketten angivne?

For en person på 70 kg.


Bør CREAPLUS tages før eller efter måltider?

Dette supplement kan tages med din mad, som om det var det vand, du normalt drikker med din mad.Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har diarre lige efter at tage kreatin? Er der mennesker, der er allergiske over for kreatin?

Vi kender ikke nogen, der har været allergiske til kreatin. Der er mennesker, der er følsomme over for kreatin, eller som ikke absorberer det overhovedet godt, dette løses ved at tage CREAPLUS under måltidet og tager en dosis lige efter træning. CREAPLUS allerede kommer med et dæmpningssystem for de atleter, der måtte have problemer med surhedsgrad, der kunne være forårsaget af kreatin tilskud.


Hvorfor er der andre creatinformer som siger, at de optages bedre, hvorfor er de mere opløselige?

Den bedst kendte form for kreatin, og at der virkelig har vist sig at arbejde, er kreatin monohydrat. Andre kreatin salte indeholder mindre creatin pr molekyle og er derfor mere opløselige.


Kan jeg tage Creaplus løbende eller skal jeg tage hviler?

Det ser ud til, at den bedste rutine er at have en belastning fase som angivet efterfulgt af en vedligeholdelsesfase på 2 måneder. I alt, der ville betyde en 3 måneders regime og derefter en hvileperiode i 1 måned før du starter en ny belastning fase.


Hvis du vil lære mere omkring Powergym Creaplus 280 Units, eller andre varer fra Powergym i Sundhed og helse kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Suplementación deportiva kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Powergym, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Powergym Creaplus 280 Units

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up