`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Petzl

Petzl Actik Core

  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core

Petzl Actik Core

Produktbeskrivelse Petzl Actik Core

Den genopladelige ACTIK CORE forlygte tilbyder 350 lumen af ​​magt, som, kombineret med dens blandede stråle, gør den ideel til udendørs aktiviteter som bjergbestigning, løb, vandreture og backpacking. En HYBRID forlygte, der kommer med CORE, et batteri, der er genopladeligt via standard USB-port. Den er kompatibel med almindelige batterier uden behov for en adapter. Rød belysning bevarer nattesyn og forhindrer blændende andre medlemmer af gruppen. Dens reflekterende hovedbøjle hjælper dig med at ses, når en lys skinnede på det, og er udstyret med en nødsituation fløjte til redning situationer.

Funktioner:

Multi nærlys beregnet til nærhed belysning, bevægelse og distance vision. Hvid og rød belysning til natlig stealth.

Enkel opladning via batteri via mikro-USB-porten.

ACTIK CORE er en HYBRID forlygte: det kommer med CORE genopladelige batteri, og er også kompatibel med tre AAA / LR03 batterier.

Justerbar elastisk hovedbånd med nød fløjte.


Find masser af løb og triatlon varer fra Petzl, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Petzl Actik Core, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Petzl Actik Core

Belysningstype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (39)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pålidelig, økonomisk

-

Jeg bruger denne lanterne i hver kampagne. Han gik med ham i regnen, lanterne faldt flere gange, men det virker perfekt. Batteriet har aldrig undladt at udlade til nul, en stor kapacitet.

Komfortabelt lys

-

Godt behageligt lys med stor synlighed. Synd, at de ikke har gjort noget forsøg på at vandtætte dette overhovedet, du kan næsten se gennem tilslutningen i batterirommet, vil ikke anbefale at bruge med jævn let regn eller en tung tåge. Jeg ville ikke have købt det, hvis jeg vidste, at det ikke engang kunne klare et let brusebad.

Altid god

-

Fantastisk levering, fremragende produkt, genopladeligt batteri fungerer meget bedre end normale genopladelige batterier

Anstændigt for pris

-

Måske er det lidt for plasticy efter min smag, men synes lyst og langvarigt

Om mig

-

Ordren tog længere tid end forventet. Produktet har tabt kvalitet, især i det anvendte materiale. den anvendte plast er dårlig sammenlignet med tidligere versioner af forsiden. Jeg er i tvivl om, at de angivne lumen faktisk er sande, jeg fandt en frontal i svagt lys.

Great il·luminació i versabilitat

-

Bona graduation de llums i la clau és der er pugui utilitzar batteri jeg piles indiferentment. De 350 lumen er hakket, men batteriet har en varighed på 2 timer, men det skal altid bære bunker af recanvi.

Meget godt

-

Jeg elskede lommelygten, god belysning og alsidighed for batteri eller batterier. Jeg vil købe ekstra batteri for nogle eventualitet. Fremragende produkt, udover leveringshastigheden. Tillykke.

God belysning

-

Har endnu ikke testet vandtæthed, men god belysning

Det er ikke vandtæt, uafhængigheden af at køre en ultra er ikke nok.

-

Jeg bemærker, at de ikke angiver på siden, om det er vandtæt. Jeg køber det allerede, og jeg ser, at låget ikke er hermetisk forseglet i det rum, hvor batteriet går, og det tror jeg, det vil let komme ind i vandet. Derudover er autonomien på 2 timer ved maksimal effekt 350 lumen meget lille, fordi natten varer i gennemsnit 8 til 10 timer.

Fremragende forlygte

-

Alsidig, du kan bruge batterier som et batteri, der allerede er inkluderet. Meget stærk.

Alt godt

-

Levering normalt gjort som forventet, disse lommelygter er gode Jeg havde allerede flere modeller, jeg lever ikke længere uden.

Petzel fremragende

-

Fantastisk produkt, og levering skete normalt.

Petzl actik kerne

-

Lys og behagelig Meget god belysning. Let at bruge

Peltz artic kerne

-

Virkelig meget tilfreds med produktet, jeg bruger det, når jeg går til en koloni af katte om natten, og det lyser meget godt så meget, at tilstanden af mere lys jeg ikke bruger det bare for ikke at blinke dyrene, jeg har det for et par fem dage, og jeg tager normalt omkring 15 'hver nat, i øjeblikket har jeg ikke genopladet eller bemærket, at lyset falder så godt med de andre forlygter. Jeg brugte mit liv til at købe batterier, fordi de genopladelige blev afladet, så meget glad. Hvis jeg skulle forbedre noget, ville det være lukningssystemet i batterirummet, de kunne tilføje et gummibånd rundt for at gøre vandtæt opfindsomhed, selvom jeg ikke planlægger at dykke med, ville det være godt at bekymre dig ikke, når det regner stort, og i mit område gør det .

Meget godt produkt

-

Meget god linse. Batteriet, det bringer, er fremragende.

Meget godt

-

Det lyser meget. og batteriet varer hvad det siger.

Petzl actik kerne

-

Jeg var tilfreds med udførelsen af det, det ligner dagslys, god kvalitet. Hurtig levering, vi ses snart !!!

Puas hati boskuu ..

-

Meget god kvalitet ..

Puas hati boskuu ..

-

Meget god kvalitet

Trail løbe - fakkel

-

Jeg elsker batteripakken. Den er meget let, holdbar og behagelig. Jeg bruger det til min sporing.

Kraftig og god autonomi

-

Kernebatteriet varer godt.

Du skal have en.

-

Det er et obligatorisk produkt, når du klatrer på bjerget, det er let, dets justerbare effekt er angivet, og dens varighed er opladning er, hvis batteriet er nok.

Meget godt produkt

-

meget godt produkt

Fantastisk teknologi, uhyggelig bolig.

-

Lampen med Core batteriteknologi er rigtig god! Sagen jeg finder ikke meget overbevisende, da den ikke lukker med det indsatte batteri suger og plastik ikke ser meget høj kvalitet.

Top

-

Meget god belysning og komfort!

Fremragende

-

Perfekt lampe, lys, der udfører med muligheden for de to strømkilder (genopladeligt batteri og alkaliske batterier). Den røde lystilstand tillader læsning uden at forstyrre. Petzl kvalitet altid øverst! Pris på Trekinn yderst praktisk.

Fremragende

-

Lys, behagelig og kraftfuld, denne forlygte er et glimrende produkt til udendørs aktiviteter som vandreture, vandreture, mountain biking ... Batteriet leveres med lampen, det er perfekt!

Fremragende

-

Meget god lommelygte specielt til batteriet, der bringer

Exelente

-

Let lygte, behagelig, god batterilevetid. Tre lysstyrkeindstillinger og det røde lys har to, en til og en til. Hendes fordel er batteriet. Jeg bemærkede ikke Petzl Tikkinas effektforskel på 150 lumen.

Awesome forlygte

-

Dette er min sende petzl Actik kerne. Petzl kunne aldrig gå galt!

Lys forlygte

-

Pro's: vægt, batteri, stor knap, 350 lm. Con's: uden låsemodus.

Omfattende og let at bruge

-

Kraftfuld og nem at bruge. Batteriet (medfølger) er et plus. Lampen fungerer også med batterier. Det røde lys lader ikke gøre lys for aggressiv i fællesskab.

Let, enkel betjening)

-

Jeg kan lide det becasue drift er enkel, det er meget let, og opladningen er enkel.

Forlygte

-

Store forlygter, lys, stilfuld

Formidabelt!

-

Stor lanterne! Pettsl som altid godt. Meget kraftig lys for sådan en lille lanterne. Meget svag regime, der ville være nok til at flytte til fods uden problemer! Med den mest kraftfulde regime kan nemt cykle og ikke føler ubehag. Altid med mig, hjælper ofte. Arbejde i de barske vinterforhold i den russiske Nord. Byg kvalitet generelt er som altid Pettsl. Ingen klager. Vigtigst prisen magazina- bombe fundet nedenfor! Tak! Service er meget venlige!

Fremragende artikel!

-

Fremragende lommelygte, en kraftfuld, let at bruge. Jeg anbefaler!

Stor fakkel

-

Meget tilfreds med denne hovedbrænder Jeg må sige, at jeg var nødt til at tænke over at overdrage næsten 50 Quid til en lommelygte, men jeg fortryder det ikke. Den leveres med et genopladeligt batteri og mini USB-kabel (for at tilføje til min stadigt stigende samling) Meget behagelig og jeg kan næppe mærke det på mit hoved. Bæltet sikrer det fast og det springer ikke rundt. Knapperne er nemme at bruge på farten og lysene er meget lyse. Jeg har ikke behøvet at bruge den i den lyseste indstilling, da den midterste indstilling af 3 er lys nok til mine tonehøjde vinterkørsler.

Fremragende

-

Let og komfortabel, lyse for vægt og omkostninger. Great for camping, vandreture og cykling.

Core er vidunderlig

-

Hej, som altid, ordren ankom på rekordtid, fronten er et vidunder, med dens USB-opladning spare en masse på at købe batterier, jeg er forelsket i denne front. Mange tak, holde det op !!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk