up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Osprey

Osprey Reservoir Hydraulics 2L

Osprey Reservoir Hydraulics 2L

plus
  • Play videoOsprey Reservoir Hydraulics 2L
  • Osprey Reservoir Hydraulics 2L
  • Osprey Reservoir Hydraulics 2L

Osprey Reservoir Hydraulics 2L

Produktbeskrivelse Osprey Reservoir Hydraulics 2L

Giver maksimal stabilitet og brugervenlighed, den Hydraulik ™ reservoir er afgørende for at holde hydreret på dine udendørs eventyr. Den unikke kombination af hælde skjold og Slide Seal ™ top åbning gør det nemt at fylde og tømme reservoiret, mens muliggør fuld adgang til rengøring efter brug. Vores unikke Osprey Hydraulics ™ anatomisk formet bagplade giver stabilitet og skaber en flad profil for at sikre reservoiret let glider ind og ud af din pakke. Den bid ventilen er magnetisk muliggør nem stuve og adgang til vand på farten. Når du ikke bruger den bid ventil indeholder også en let on / off twist lock system. Bygget fra robust men let TPU materiale, som er designet til at modstå enten frysning eller varmt vand. Det QuickConnect ™ system giver dig mulighed for at fjerne reservoir for nemmere lastning, udskiftning og rengøring.

Funktioner:

Slide sæl ™ top åbning for nem påfyldning og rengøring

Hæld skjold strækker kraven til nem påfyldning

Bærehåndtag giver nem reservoir styring og påfyldning

Bite Valve tilbyder hurtig, smidig levering vand

Lavet af en hård slidstærk TPU materiale

Anatomisk formet Hydraulik ™ Reservoir

BPA Gratis

Let at udskifte Hydraulik ™ slange

Aftagelig og udskiftelig slange og bide ventil

Litermarkering trykt på reservoir krop

Svejset hydrostatisk plade

Specifikationer:

Vægt: 0.210 kg

Maksimum dimensioner: (cm) 35 (l) x 15 (w) x 6 (d)


Er du på udkig efter varer fra Osprey og Osprey Reservoir Hydraulics 2L? Hos runnerinn, kan du finde en komplet liste af Rygsække og mavetasker produkter og løb og triatlon tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online runnerinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale løb og triatlon tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Osprey Reservoir Hydraulics 2L

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (29)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Passer til min Osprey rygsæk meget godt, let at bruge og meget praktisk, når det er nødvendigt at drikke vand under trekking, god kvalitet som Osprey altid gør.

Gostei muito

-

En perfekt kapacitet til en banedag.

Virkelig gennemtænkt

-

God kvalitet. Det er detaljerne, der gør forskellen.

Fantastisk vandpakke

-

Let at bruge, holdbar og ingen plastisk smag som i mange andre vandpakker

Praktisk og praktisk

-

Jeg prøvede på sidste vandreture, der varede næsten 7 timer, vejret var ret varmt, jeg troede kapaciteten ville være utilstrækkelig, men til min overraskelse var der stadig noget drikke tilbage. meget praktisk let at fylde, gennemtænkt metode til aftagelig slange.

Min kone elsker

-

Og da hun drikker meget, adskiller hun sig aldrig fra det

Perfekt hydrering

-

Fremragende let kamelbackbestandig meget funktionel Fremragende produkt Anbefales meget

Jeg elsker

-

Fremragende produkt, praktisk, robust, ideel til mine vandreture, bedste fiskeørn jeg har brugt indtil videre

Osprey

-

Osprey - det er den højeste kvalitet tilbehør til rygsæk!

Osprey 2l

-

2 liter er stor og nok til en 2-3 dages tur; magneten er stor og meget nyttig ... anbefale alle!

Fantastisk produkt ... desværre defekt

-

Det er faktisk en meget godt designet og super praktisk vandlomme (især med en fleksibel rygsæk). Jeg var uheldig, første vandring, og lommen lækkede under den blå plastikdel. Så snart posen ikke længere er i lodret position, drypper den. Uoprettelig ud over dette sted. Refund Trekkinn, ingen klager på dette niveau. Jeg vil købe en anden, vandtæt denne gang håber jeg og kommer tilbage og lægger et 5-stjernet

Convenience matayoshimi

-

Kølig øst og vest

Fremragende hydreringstaske

-

Det er den bedste hydreringstaske, jeg har prøvet. Den bageste understøtning gør den mere robust og håndterbar. Mundstykket fungerer fint, og magnetsystemet er meget praktisk. Den eneste er, at prisen er lidt høj. Under alle omstændigheder helt anbefalelsesværdigt.

Meget godt produkt

-

Små beklager: Kan ikke nemt ændre rørets placering på tanken og manglen på beskyttelsesdæksel, som ikke let kan tilføjes.

Bedste jeg nogensinde har haft

-

Jeg har haft flere kamelbacks til alle slags aktiviteter. Men denne osprey model er fantastisk på alle måder. Bedst af alt, hvis noget forkæler Osprey sælger stykkerne separat, så jeg behøver ikke købe en ny camelback for noget bullshit.

Vandblære til den tørstige!

-

som jeg normalt vil gøre dagstigninger i byen på daglig basis, jeg won't nead en vandbeholder som jeg kan få en drink overalt. I nogle dage vil jeg gå ud på landet og have en dejlig tur på ca. 10 til 20 km. her vil blæren gøre det arbejde. Jeg valgte denne fiskeørn, fordi den har den forstærkede bagside. Den eneste grund til at købe en rygsæk blære ville være den bedre vægtfordeling. At have en forstærket rygning vil efter min mening gøre det bedre, en blære uden forstærkning. 2 liter får mig overalt på en dag. Det magnetiske klips på mundstykket er et plus, når du bruger dette med en osprey rygsæk, der også har klippet på det. Jeg har stadig prøvet det, men er overbevist om, at det vil gøre jobbet til min tilfredshed

Store!

-

Jeg har købt dette reservoir for at passe til min osprey ariel 65l. som beskrevet passer den perfekt og meget mere behagelig end nogen anden jeg har brugt før. Jeg havde et problem med rørforbindelsen (revnet) men blev erstattet af Osprey. Bitereventilen bliver også revet over tid og skal udskiftes hver gang imellem. Samlet set har jeg brugt det i omkring 2 år og været meget tilfreds

Fantastisk til en dag vandretur!

-

Jeg elsker dette reservoir. Det var så meget bedre end en anden jeg havde. Det glider glat i min pakke. Den aftagelige slange er også super bekvem.

Fantastisk system

-

Let at rengøre. Slip ikke efter dig. Fungerer godt med enhver rygsæk.

Osprey 2 liter hydraulik

-

Fantastisk og meget teknisk produkt.

Great

-

Meget nem at bruge, let at rengøre, magnet design er meget god!

Praksis

-

Ingen beklager d'avoir købe denne vare. Letvægts, ikke bevæger sig i posen gennem pladen, ingen vand bevæger støj, hvis luften fjernes før lukning tanken. Ingen plastik lugt og jeg kun bruge af vandet. Skylning og tørring lettere. Efter at have forsøgt andre mærker, jeg anbefaler.

Bag hydrering 2l

-

Det er et fremragende produkt, bare komme og Prøvede subito.La stive del lader dig glide det i din rygsæk uden nogen problemer, kan du udfylde røret uden at skulle gentråde den feedback gennem så mange gange som det kommer ud. Den eneste ulempe er, at de kunne sætte et dæksel ind i mundstykket, men du kan nemt løse. Den pris, lavet af Trekkin er stor. Shipping er ikke hurtig, men ventetiden på at få deres priser værd

Hydrering blære

-

Fantastisk produkt ... l'adopero både Osprey rygsæk, og i andre rygsække. Let at rengøre og refill, ikke gider kigger dig over skulderen ligesom dem uden plak meget komfortabel sostegno.inoltre katastrofen støtte til at forhindre, at svajende rør, mens vandreture.

Hydrering blære

-

Fantastisk produkt ... l'adopero både Osprey rygsæk, og i andre rygsække. Let at rengøre og refill, ikke gider kigger dig over skulderen ligesom dem uden plak meget komfortabel sostegno.inoltre katastrofen støtte til at forhindre, at svajende rør, mens vandreture.

Hydrering blære

-

Fantastisk produkt ... l'adopero både Osprey rygsæk, og i andre rygsække. Let at rengøre og refill, ikke gider kigger dig over skulderen ligesom dem uden plak meget komfortabel sostegno.inoltre den magnetiserede støtte til at forhindre, at svaje rør, mens vandreture.

Ekstrem pleje

-

Som altid Osprey kvalitet pleje til mindste detalje.

Kvalitet

-

Lige fik denne i og kvaliteten er helt i top hak. Jeg var usikker bestilling fra trekkin.com som deres pris var for godt til at være sandt. Nå det viste sig prisen var fantastisk. Trekkinn.com ligger i Spanien, så det tog 18 dage for mig at få mine ting, men godt ventetiden værd.

Hr

-

Awesome og ekstremt håndfuld reservoir.Kuddos OSPREY allerede brugt det i en 100miler race.Bite ventil kunne være bedre, men AWESOM !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up