up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoOdlo Shorts Bukser Samara
  • Odlo Shorts Bukser Samara
Odlo

Odlo Shorts Bukser Samara

plus

Odlo Shorts Bukser Samara

Produktbeskrivelse Odlo Shorts Bukser Samara

Samara Running Shorts er lavet af præ strakt vævet materiale og er designet til dedikerede kvindelige løbere, der ønsker at træne og konkurrere på premium effektivitet i foråret og sommeren betingelser. Disse shorts er meget let med en slank pasform og bred, blød elastik i taljen band komplet med snøre. Tilføjelsen af ​​en iriserende bånd rundt om benet skaber en dynamisk seværdighed og reflekterende detaljer, perfekt til sikkerhed, når du kører i dårlige lysforhold omfatter Odlo branding på benet. Samara Running Shorts fås i rødbede lilla, grafitgrå og kakadue colourways så du altid skære en streg på veje, stier og stier, som du kører.

Funktioner:

Meget lette shorts til høj ydelse.

Iriserende tape, reflekterende detaljer

Specifikationer:

Materiale: Pes Stretch Woven


Udforsk alle Dametøj varer, som du kan finde hos runnerinn, det kunne være Odlo Shorts Bukser Samara. køb dine nu Odlo Shorts Bukser Samara og spar penge på Bukser produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Odlo, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Odlo Shorts Bukser Samara. Hos løb og triatlon? Tak til runnerinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Dametøj, til alt tænkelig sport.

Funktioner Odlo Shorts Bukser Samara

Længde
Farve
Funktioner
Form for bukser

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up