`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Odlo

Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

  • Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm
  • Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm
  • Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

Produktbeskrivelse Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

Hvis du ikke en for tung er, begrænser jakker, når rammer bjergene, revolutionen X Varm baselayer for kvinder giver dig maksimal varme uden behov for alt for mange voluminøse ydre lag. Ligesom de fleste af Odlo s mænds baselayers, kan du forvente fremragende varmeisolering, men dette produkt tager ting, der skridt videre med de strategisk placerede ekstra opvarmning zoner omkring vigtige muskelgrupper, holde dem ved optimal temperatur til at udføre, når du tæmme skråninger eller tage på ekstrem terræn og elementer. Fås i hentning magenta eller sort, denne Crewneck ser lige så smart som teknologien bag det, samt prale naturlig lugt kontrol, og perfekt fugt ledelse. Disse lader dig skubbe din krop til det yderste uden at bekymre sig om de negative virkninger af sved eller dets indlæg aktivitet lugt konsekvenser. Med sin bløde stof, der forhindrer kløe revolutionen X Warm tager baselayer til et nyt niveau, hvilket betyder at du kan fokusere på at tage dit skiløb til det næste niveau i total varme og komfort.

Funktioner:

Fremragende varmeisolering grund børstet stof inde

Blød, ingen kløe

Naturlig lugtkontrol

Perfekt fugtighedsregulering

Robust fiber kombination

Ekstra opvarmning zoner

Specifikationer:

Materiale Beskrivelse: TEKNISK ULD X VARM (Merino)


Lige nu har vi tilbud på Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm. Kig ind i vores online løb og triatlon butik, hos runnerinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste løb og triatlon udstyr. Vi har også varer som løb og triatlon, og alt det gode fra Odlo, til de bedste priser.

Funktioner Odlo Shirt L/S Crew Neck Revolution Tw X-Warm

Typer af ærmer
Funktioner
Produkttype
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk