up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley

Oakley Radarlock

plus
  • Play videoOakley Radarlock
  • Oakley Radarlock

Oakley Radarlock

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock

Tilpas til forskellige lysforhold, eller skift dit billede ved at bytte linser på få sekunder. Vælg form og farve for at optimere ydeevnen, og vælg et ventileret design til køling af luftstrøm. Iridium®-belagte linser, der tilpasser lystransmissionen til dit miljø. Polariserede ventilerede linser er også tilgængelige for at blokere blændestråler. Oakley-polarisering eliminerer tåge og forvrængning, der findes i konventionelle teknologier for at levere den bedste polariserede optik på planeten.

Funktioner:

Lys transmission: 23%
Lysforhold: Medium lys
Kontrast: NeutralFind masser af løb og triatlon varer fra Oakley, altid på lager og til den bedste pris. Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Oakley Radarlock, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Oakley Radarlock

Farve
Underkategorier
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stabil

-

God kvalitet som nogensinde.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up