`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Radarlock Replacement Lenses

  • Oakley Radarlock Replacement Lenses
  • Oakley Radarlock Replacement Lenses

Oakley Radarlock Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Replacement Lenses

Tilpas til forskellige lysforhold, eller skift dit billede ved at bytte linser på få sekunder. Vælg form og farve for at optimere ydeevnen, og vælg et ventileret design til køling af luftstrøm. Iridium®-belagte linser, der tilpasser lystransmissionen til dit miljø. Polariserede ventilerede linser er også tilgængelige for at blokere blændestråler. Oakley-polarisering eliminerer tåge og forvrængning, der findes i konventionelle teknologier for at levere den bedste polariserede optik på planeten.

Funktioner:

Lys transmission: 23%
Lysforhold: Medium lys
Kontrast: NeutralEr du på udkig efter Oakley Radarlock Replacement Lenses? Det er runnerinn mest solgte vare, din online løb og triatlon butik. Prisen er 69.99 $, i en begrænset periode! Hos runnerinn, får du flest fordele og finde mange flere Oakley, til de bedste priser. Alle vores løb og triatlon vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Oakley Radarlock Replacement Lenses

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stabil

-

God kvalitet som nogensinde.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk