`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Radar Path Replacement Lenses

  • Oakley Radar Path Replacement Lenses
  • Oakley Radar Path Replacement Lenses

Oakley Radar Path Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radar Path Replacement Lenses

Hvis du ejer den mest teknologisk avancerede sportsudstyr på jorden, skal du sørge for at få mest muligt ud af det. Oakley Radar® er konstrueret med et udskifteligt objektivdesign, så du kan tilpasse dig til ethvert sports miljø. Tre unikke linseformer er tilgængelige, så du kan vælge mængden af ​​dækning, der passer bedst til din udendørs aktivitet, og for den måde, Mother Nature skulpturerede dit ansigtslegeme.

Vi tilbyder en bred vifte af tilbehør linsesæt herunder ventileret design, der tilbyder køleflow, samt de bedste polariserede linser under solen. Oakley polarisationsteknologi bruger en flydende infusionsproces til at binde det polariserende filter på molekylært niveau. Det er sådan, at vi eliminerer uklarhed og forvrængning fundet med konventionelle teknologier og opnår uovertruffen skarpe skæreydelse.

Vores holdbare Plutonite®-objektivmateriale giver overlegen slagbeskyttelse og filtrerer ud 100% af alle UV-stråler. High Definition Optics® (HDO®) maksimerer klarhed med patenterede innovationer som Polaric Ellipsoid ™ geometri til præcis krystalklar i alle synsvinkler.

Specifikationer:

Lystransmission: 23%

Lysforhold: Mellemlys

Kontrast: Neutral

Tilpas: Standard


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos løb og triatlon. Køb Oakley Radar Path Replacement Lenses, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som løb og triatlon, lige som Løbeudstyr, så du ikke mangler noget. runnerinn Har altid hurtig levering.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk