`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium
  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Produktbeskrivelse Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium

Tilpas udseendet af din boreplatform ® briller og få de bedste optiske egenskaber til, hvor du bruger det mest. Bare bringe det til en autoriseret Oakley servicecenter eller ring til os på 00800 6255 3985. Vælg en linse farve, og vi vil gøre resten. Alle udskiftning linser har uovervindelig klarhed, slagstyrke og 100% UV filtrering af Oakleys High Definition Optics (HDO).


Vigtigt: Udskiftning objektiver kan ikke returneres, hvis de er blevet monteret eller ridset. Standard størrelse objektiver kan ikke installeres i asiatiske Fit briller frames.


Specifikationer Objektiv:


Black Iridium:


Ekstremt skarpt lys. Fremragende allround objektiv til solrige forhold. Tilbud sandere farvesans. Features en Iridium ® belægning for at reducere genskin.


- Lys Transmission: 10%


- Betingelser: ekstremt kraftigt lys


- Beskyttelse Index: 3


- Neutral / Kontrast: Neutral


Hvis du vil lære mere omkring Oakley Oil Rig Replacement Lenses Black Iridium, eller andre varer fra Oakley i Løbeudstyr kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Reservedele kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Oakley, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt og også sparede penge.

-

Købt næsten en helt ny Oakley Oil Rig, indtil jeg opdagede her på SmashInn, der var også udskiftningsglas. Bestilte og modtog hurtigt og klikkede på én gang i min gamle Oakley. Kan jeg fortsætte i et par år med mine yndlingssolbriller.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk