`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses

  • Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses
  • Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses

Tilpas udseendet af din Half Jacket 2.0 XL briller og få det bedste optiske ydelse for hvor du bruger det mest. Alle udskiftning linser er udstyret med den enestående klarhed, slagstyrke og 100% UV-filtrering af Oakleys High Definition Optics (HDO).Detaljer


Lens form xl

Lens farve klarTECHNOLOGIES:


High Definition Optics


Kender du alt til Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lenses? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Løbeudstyr varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Reservedele udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Oakley. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk