`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Crankshaft Replacement Lenses

  • Oakley Crankshaft Replacement Lenses
  • Oakley Crankshaft Replacement Lenses

Oakley Crankshaft Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Crankshaft Replacement Lenses

Tilpas udseendet af din Crankshaft ™ briller og få den bedste optiske ydeevne, hvor du bruger det mest. Alle udskiftningslinser har den uovertrufne klarhed, slagfasthed og 100% UV filtrering af Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®).

Specifikationer:

Lystransmission: 11%

Lysforhold: Lys Lys

Kontrast: Neutral

Tilpas: Standard


Oakley Crankshaft Replacement Lenses er en vare der hører til Reservedele kategorien indenfor Løbeudstyr, i din løb og triatlon butik, runnerinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online runnerinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Oakley Crankshaft Replacement Lenses? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til løb og triatlon, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk