up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Oakley

Oakley Aframe 2.0

plus
  • Play videoOakley Aframe 2.0
  • Oakley Aframe 2.0

Oakley Aframe 2.0

Produktbeskrivelse Oakley Aframe 2.0

Oakley-objektiv er konstrueret til at tilbyde den bedste kombination af lysfiltrering, farvebalance og visuel kontrast. Sigtbarheden på bjerget kan variere vildt, fra socked i blizzards til blindingly lyse sollys, og alt imellem. Oakley tilbyder et omfattende udvalg af ydelseslinser, der matcher specielt konstruerede basisserter med unikke Iridium®-belægninger, der er designet til præcist at justere, kontrast og balance lette transmissioner.

Vær forsigtig, når du installerer / fjerner tilbehørslinser. Ridsede linser kan ikke returneres og er ikke dækket af Oakleys garantipolitik

Funktioner:

Alle Oakley-objektiver tilbyder HDO®-teknologi med følgende fordele:

Klarhed: Konventionelle linser kan forstørre billeder. HDO®-præcision giver mindre forvrænget syn på tværs af hele synsfeltet.

Refraktion: Med almindelige linser er der ikke genstande, hvor du ser dem. HDO® giver et mere truende visuelt billede, så din hjerne ikke bliver nødt til at arbejde overarbejde.

UV beskyttelse: Alle Oakley linser blokerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadeligt blåt lys op til 400 nm.

Specifikationer:

Lystransmission: 90%

Letforhold: Sne og overskyet

Kontrast: Neutral


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos runnerinn, din online specialist i løb og triatlon udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Reservedele varer fra Oakley. Kig efter løb og triatlon varer, der står under Oakley Aframe 2.0. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Oakley Aframe 2.0

Farve
Underkategorier
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up