`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses

  • Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses
  • Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses

Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses

Oaklaey linse nuancer er udviklet til at tilbyde den bedste kombination af lys filtrering, farvebalance og visuel kontrast. Synlighed på bjerget, kan variere vildt fra socked i snestorme til blændende stærkt sollys, og alt derimellem.


Oakley tilbyder en omfattende vifte af linser, der matcher specielt konstruerede base-nuancer med unikke IRIDIUM® belægninger, der er designet til netop tune, kontrast og balance lystransmission.Teknologi:


IRIDIUM:

Designet til at skabe balance lystransmission og reducere genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set alle lysforhold.


Ved du hvilke egenskaber der gør Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses, har vi det på lager i vores online runnerinn butik. På grund af vores store udvalg i Reservedele afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de løb og triatlon, du er på udkig efter. Køb hos runnerinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Oakley A Frame 2.0 Replacement Lenses

Produkttype
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk