up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Whey 12 Units Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Whey 12 Units Chocolate
  • Nutrisport Whey 12 Units Chocolate

Nutrisport Whey 12 Units Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Whey 12 Units Chocolate

Proteinbehovet hos en atlet spænder fra 1g til 2g pr. Kg legemsvægt pr. Dag, hvilket betyder, at kosten er afbalanceret og i overensstemmelse med det daglige muskelslid. Naturligvis er ikke nogen proteinkilde den mest egnede til at fodre musklerne korrekt. Derfor tilbyder NutriSport to lækre barer meget højt i proteinkvalitet med et eksempel på biologisk værdi. De lækre WHEY BAR-barer giver 25 g Whey Protein, med den højeste biologiske værdi, nem absorption og fordøjelse for at opnå en stigning i styrke og muskelmasse. Beriget med vitaminer og mineraler er det perfekte supplement til de sportsfolk, der dyrker sport med et højt muskelslid. Med præbiotisk virkning.

Specifikationer:

Ernæringsmæssige oplysninger:

Energi Værdi 394 Kcal 315 Kcal

Fedtstoffer 13,5 g 10,8 g

Heraf: Mættet 8,5 g 6,8 g

Carbohydrat 38 g 30,4 g

Heraf: sukkerarter 17,4 g 13,9 g

Heraf: Polyalkoholer 4,8 g 3,8 g

Proteiner 32 g 25,6 g Salt 0,41 g 0,33 g

INGREDIENSER:

Mælkeproteinkoncentrat (38%), glucosesirup, sort vegetabilsk dækning (delvist hydrogeneret vegetabilsk fedt (kokosnød, palmeharpiks), sukker, affedtet kakaopulver, emulgator (sojalecithin) og vanillin), sorbitolsirup, sukker sirup, kakaosmør, Solsikkeolie, affedtet kakaopulver1, aromastoffer, mineralsk kompleks (calciumphosphat, magnesiumcarbonat, kaliumphosphat, zinksulfat, kaliumiodid, natrium selenit), vitaminkompleks L ascorbinsyre, DL-alfa-tocopherylacetat, nicotinamid, retinylacetat, calcium D-pantothenat , Cholecalciferol, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, thiaminhydrochlorid, pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin, cyanocobalamin).

Sådan bruger du:

Tag en snack før eller efter motion.


Hvis du er på udkig efter Nutrisport Whey 12 Units Chocolate, er heldet med dig. I vores løb og triatlon butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal runnerinn butik. Skynd dig, bestil dine Sundhed og helse med det samme. runnerinn tilbyder et kæmpe udvalg i Suplementación deportiva, til alt slags sport. Vores Suplementación deportiva er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Nutrisport Whey 12 Units Chocolate

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up