up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

plus
  • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produktbeskrivelse Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Beløb pr. Dosis (1 gel på 40 ml):

Energi:

Kulhydrater korte kæde (4,6 g):

Nutrisport Gel giver dig den rigtige mængde kortkædede kulhydrater (Fructose + Dextrose) for at sikre øjeblikkelig energiforsyning uden at forårsage uønskede blodsukkerspidser (og derfor insulin), der er ansvarlige for den frygtede "downpour".

Kulhydrat lang kæde (26 g):

Nutrisport Gel kompletterer sin energiformel med langkædede kulhydrater, der, takket være dens mekanisme for vedvarende absorption, sikrer en langvarig energiforsyning, der undgår muskel træthed.

Næringsstofabsorption og udbytte:

Taurin (50 mg):

Aminosyre meget rigelig i muskelvæv, der spiller en vigtig rolle i udøvelsen af ​​atleten. Det stimulerer absorptionen af ​​næringsstoffer og forbedrer præstationen takket være dens indblanding i neurotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ydeevne.

Vitaminer i gruppe B (15% CDR *):

Sæt med vandopløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) afgørende i processerne for at opnå energi i kroppen. Øvelsen af ​​øvelsen indebærer en stigning i sin aktivitet og derfor en stigning i behovet for denne gruppe af vitaminer så afgørende i udøvelsen af ​​atleten.

Genopretning:

bcaas:

Forgrenede Aminosyrer (BCAA'er) har en høj genindvindingsevne på grund af deres overflod i kroppens muskelvæv. Andelen, hvori de er blevet tilsat (2: 1: 1) maksimerer den regenerative virkning. Derudover giver de i situationer med høj efterspørgsel efter energi hurtig energi, der muliggør besparelse af muskelglykogen.

Indeholder: L Leucin (80 mg), L Valine (40 mg), L Isoleucin (40 mg)

Antioxidant:

E-vitamin (44% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioxidant aktivitet. Det reagerer med de frie radikaler der genereres under fysisk aktivitet, idet man undgår ødelæggelsen af ​​"gode celler" og sænker aldringsprocessen. Det betragtes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin. Kombineret med C-vitamin er dets antioxidantvirkninger forbedret.

C-vitamin (15% CDR *):

Vandopløseligt vitamin, der skiller sig ud for sin antioxidantkraft og intervenerer i processerne for dannelse af kollagen, hovedbestanddelen i brusk og knogler. Kombineret med E-vitamin øger dets antioxidantaktivitet.

Præsentation:

40 g gel

Sådan bruges:

Tag 1 gel hvert 45 minutter med intens aerob træning eller i starten af ​​træningen (Max 3 geler)


Ønsker du flere løb og triatlon varer fra Nutrisport? Hos runnerinn, din online løb og triatlon butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af løb og triatlon varer, og andet Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake. Lige nu har vi Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for løb og triatlon udstyr.

Funktioner Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up