up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Banana

Nutrisport Taurine 24 Units Banana

plus
  • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Banana
  • Nutrisport Taurine 24 Units Banana
  • Nutrisport Taurine 24 Units Banana

Nutrisport Taurine 24 Units Banana

Produktbeskrivelse Nutrisport Taurine 24 Units Banana

Beløb pr. Dosis (1 gel på 40 ml):

Energi:

Kortkædede kulhydrater (4,6 g): Nutrisport Gel giver dig den rigtige mængde kortkædede kulhydrater (Fructose + Dextrose) for at sikre øjeblikkelig energiforsyning uden at forårsage uønskede blodsukkerstifter (og derfor insulin), der er ansvarlige for den frygtede 'nedtørring '.

Kulhydrat lang kæde (26 g): Nutrisport Gel kompletterer sin energiformel med langkædede kulhydrater, som takket være mekanismen for vedvarende absorption sikrer en langvarig energiforsyning, der forhindrer muskel træthed.

Næringsstofabsorption og udbytte:

Taurin (50mg): Meget rigelig aminosyre i det muskulære væv, der udvikler en vigtig rolle i udøvelsen af ​​atleten. Det stimulerer absorptionen af ​​næringsstoffer og forbedrer præstationen takket være dets indgreb i neurotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ydeevne.

Vitaminer i gruppe B (15% CDR *): Sæt med vandopløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6), der er afgørende for processen med at opnå energi i kroppen. Øvelsen af ​​motion indebærer en stigning i sin aktivitet og derfor en stigning i behovet for denne gruppe af vitaminer så afgørende i udøvelsen af ​​atleten.

Genopretning:

BCAA'er: Forgrenede Aminosyrer (BCAA'er) har en høj genopretningskraft på grund af deres overflod i kroppens muskelvæv. Andelen hvor de er blevet tilsat (2: 1: 1) maksimerer den regenerative virkning. Derudover giver de i situationer med høj efterspørgsel efter energi hurtig energi, der muliggør besparelse af muskelglycogen. Indeholder: L Leucin (80 mg), L Valine (40 mg), L isoleucin (40 mg).

Antioxidant:

E-vitamin (44% CDR *): Liposoluble vitamin med antioxidantaktivitet. Det reagerer med de frie radikaler der genereres under fysisk aktivitet, idet man undgår ødelæggelsen af ​​'gode celler 'og sænker den aldrende rocess. Det betragtes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin. Kombineret med C-vitamin er dets antioxidantvirkninger forbedret.

C-vitamin (15% CDR *): Vandopløseligt vitamin, der skiller sig ud for dets antioxidantkraft og intervenerer i processerne for dannelse af kollagen, hovedbestanddelen i brusk og knogler. Kombineret med E-vitamin øger dets antioxidantaktivitet.

Sådan bruges:

Tag 1 gel hvert 45 minutter med intens aerob træning eller i starten af ​​træningen (Max 3 geler).


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos runnerinn, din online specialist i løb og triatlon udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Suplementación deportiva varer fra Nutrisport. Kig efter løb og triatlon varer, der står under Nutrisport Taurine 24 Units Banana. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Nutrisport Taurine 24 Units Banana

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up