up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange

plus
  • Play videoNutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange
  • Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange

Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange

Hvad er SportDrink?

God hydrering er afgørende, så enhver atlet kan udføre det maksimale i deres træning og konkurrencer. Imidlertid er vand fjernet gennem sved ledsaget af store mængder mineraler, der spiller en afgørende rolle i sportsresultater på grund af deres engagement i de metaboliske energiprocesser og mekanismen for muskelkontraktion og afslapning.

Af denne grund er isotoniske drikkevarer et vigtigt komplement under høj eller lav intensitet motion. På grund af sin fremragende formulering er isotoniske drikkevarer velegnede både før og under eller efter træning, da de svarer til kroppens behov i disse 3 vigtige øjeblikke af fysisk aktivitet.

Men ikke en drink er velegnet til atleter. Det er nødvendigt at huske mængden af ​​vitaminer, mineraler og sukkerarter, som sportsmanden skal tilpasse sig bedst muligt til hans behov. Målet er at lette genopfyldningen af ​​essentielle næringsstoffer til sportspræstationer og at give energi og vand til kroppen.

NutriSport tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer tilpasset intensiteten af ​​dine træningsprogrammer, der giver dig mulighed for at genopbygge de mineraler og vitaminer, der er nødvendige for at forlænge ydeevnen, forsinke træthed, hygge kroppen og forhindre muskelkramper.

 

SPORT DRINK

Kombination af hydrater, mineraler og vitaminer, der er ideelle til bekæmpelse af tørst og genopfyldning af næringsstoffer, der er tabt ved sved. Opløs i 700 ml vand.

Præsentation

990 g.


Er du vild med Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange? Er du på udkig efter en online specialist i løb og triatlon udstyr?, Kig hos runnerinn. der er autoriseret Nutrisport forhandler, alle vores løb og triatlon varer, er dækket af fabriksgaranti fra Nutrisport. Vælg en Sundhed og helse kategori og find alle de mulige Sundhed og helse varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Nutrisport Sport With Caffeine 990gr Orange

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up