up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

plus
  • Play videoNutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Produktbeskrivelse Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Whey Protein Mega 5 er udviklet med protein behov for atleter, der træner med en vigtig muskelsvind.

I betragtning af at deres daglige behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, er det meget vigtigt at optimere processerne i assimilation og optagelse af indtaget protein, både gennem kosttilskud og gennem fælles strømforsyning.

Derfor har Mega valleprotein +5 blevet formuleret på grundlag af vallekoncentrat (valleproteinkoncentrat) med en kombination af 5 ingredienser synergistisk virkning med proteinsyntese stimulerende og begunstiger absorptionen af ​​aminosyrer og protein.

L Leucin:

L leucin, ud over at være en del af gruppen af ​​Graft Aminosyrer (BCAA) meget rigelige i muskelvæv, er et af de væsentlige brikker i påbegyndelsen af ​​proteinsyntesen. Derfor vil et yderligere bidrag stimulere regenereringen af ​​muskel protein efter træning.

L Arginin:

L Arginin favoriserer, som en forløber for nitrogenoxid (NO), strømmen af ​​næringsstoffer (aminosyrer i dette tilfælde) til trænet muskel område. Til gengæld har det også vist sin stimulerende virkning på insulin (power optagelse af glykogen og aminosyrer i muskel) og er involveret i afgiftning processer (urinstofcyklus) i organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombination af ekstrakter af papaya og ananas rig på proteolytiske enzymer (bromelain og papain), der forøger det fordøjelse og protein absorption.

Vitamin B6:

vigtigt vitamin i protein metabolisme til absorption af proteiner og aminosyrer.

chrom:

Trace element involveret i glukose regulering, som vil hjælpe forlænge aktiviteten af ​​insulin og forbedre optagelsen af ​​aminosyrer til muskel-niveau.

Anvendelse:

Tag 1 til 2 dispensere efter træning og en fortid dosering 90min af det første skud.

Præsentation;

både 1800 g og 900 g.


Vent ikke med at købe Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry. Du kan finde al information på Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry, du kan kontakte runnerinn via vores kontakt side. runnerinn tilbyder exclusive tilbud på Sundhed og helse for løb og triatlon og andre fritidsaktiviteter. Vores Sundhed og helse vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Suplementación deportiva varer.

Funktioner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up