up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla

plus
  • Play videoNutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla

Produktbeskrivelse Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla

WHEY +5 er udviklet og tænker på proteinbehovet hos alle de atleter, der udfører træning med betydelig muskeludslip, og som har brug for at optimere proteinassimilerings- og absorptionsprocesser. Formuleret med koncentreret koncentratkoncentrat sammen med 5 ingredienser med synergistisk virkning, som stimulerer proteinsyntesen og favoriserer absorptionen af ​​aminosyrer og proteiner:

Egenskaber:

L leucin:

Er en del af gruppen af ​​forgrenede aminosyrer (BCAA) meget rigeligt i muskelvæv, er også et af de væsentlige stykker i begyndelsen af ​​proteinsyntesen. Derfor vil et yderligere bidrag stimulere regenerering af muskelproteiner efter træning.

L Arginin:

Favoriserer som forløber af nitrogenoxid (NO), strømmen af ​​næringsstoffer til den træne muskelzone. Til gengæld stimulerer det insulin (forstærker optagelsen af ​​glycogen og aminosyrer i muskulaturen) og deltager i processerne for afgiftning af organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombination af ekstrakter af papaya og ananas rig på proteolytiske enzymer, der øger fordøjelseskapaciteten og proteinabsorptionen.

Vitamin B6:

Væsentlig i proteinmetabolismen for absorption af proteiner og aminosyrer.

Chrome:

Oligoelement, der deltager i reguleringen af ​​glykæmi, hvilket vil bidrage til at forlænge insulinets aktivitet og for at forbedre absorptionen af ​​aminosyrer på muskelniveauet.

Specifikationer:

Ernæringsmæssige oplysninger:

Energi Værdi 380 Kcal 95 Kcal

Fedt 4,8 g 1,2 g

Heraf: Mættet 4,6 g 1,2 g

Carbohydrat 14 g 3,5 g

Heraf: sukkerarter 5,3 g 1,3 g

Proteiner 70 g 18 g

Fiber 0,54 g 0,14 g

Salt 0,56 g 0,14 g

L Arginin 2,0 g 500 mg

L Leucin 1,0 g 250 mg Extr.

Proteolytika 1,2 g 300 mg

Vitamin B6 2,8 mg 0,7 mg

Chrom 80 mg 20 mg

INGREDIENSER:

Væteproteinkoncentrat (86%), affedtet kakaopulver1, oligosaccharider2,3, aminosyrer (L arginin, L-leucin) (3,4%), aromaer, proteolytiske ekstrakter (papayaekstrakt Ananasekstrakt (ananas comusus, frugt)) %), Natriumchlorid1,2, fortykningsmiddel (xanthangummi) 2,3, sødemidler (acesulfamkalium, natriumcyclamat1, sucralose2,3), farvestof (E 102) 2 (E 122) 3, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) (0,004 %), Chrompicolinat (0,001%). ALLERGENS: Indeholder laktose- og sojederivater.


Vent ikke med at købe Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla. Du kan finde al information på Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla, du kan kontakte runnerinn via vores kontakt side. runnerinn tilbyder exclusive tilbud på Sundhed og helse for løb og triatlon og andre fritidsaktiviteter. Vores Sundhed og helse vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Suplementación deportiva varer.

Funktioner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900g Vanilla

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up