`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

  • Nutrisport Higums Cafeina 20 Units
  • Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

De kulhydrater er baseret energiomsætning, så der vil være en grundlæggende del af en atleter kost, fordi de fungerer som "brændstof" til udøvelse af motion resulterer afgørende sportslige præstationer.

Blokerer HiGUMS giver kulhydrater i form af semi solide portioner praksis nemme at tygge og fordøje. Et godt alternativ til at opretholde en korrekt indtag af kulhydrater under træning og sikre, at spise kalorier nødvendige for at opretholde ydeevnen og sinke udviklingen af ​​den frygtede "mur".

Blandt dens ingredienser kan vi finde frugtsaft naturlige (giver rig kulhydrater fruktose, lavt glykæmisk), forgrenede aminosyrer (BCAA. L leucin, L isoleucin og L valin for at forhindre muskelsvind og forsinke træthed), natrium og kalium (uundværlige i ydeevne for deres deltagelse i mekanismerne i muskelsammentrækning og afslapning elektrolytter), Vitaminer (forbedre energieffektiviteten gennem deltagelse i stofskiftet).

Hertil kommer, som en tilføjelse, det Cola og Citrus smag indeholder koffein for at øge ydeevnen ved at stimulere det centrale nervesystem, så musklerne arbejde kapacitet forbedres.

Hvorfor skal du tage dem?

HiGUMS Blocks er løsningen for hver atlet, der kræver et højere energiindtag under fysisk træning, uanset intensiteten og varigheden, som muligheden for at opdele indtaget i forskellige forretninger kan tilpasse deres forbrug til behovene i den enkelte.

varianter

Citric (med koffein), Cola (med koffein) og røde bær (koffein).

Ingredienser

Saccharose, glucose sirup, naturlig frugtsaft (7%), geleringsmiddel (pektin), syrningsmiddel (citronsyre), Stabilisator (sorbitol), forgrenede aminosyrer (L leucin, L isoleucin, L Valin), Mineraler (Chloride kalium, natriumchlorid), Koffein vandfri 1,2, vitaminer (L ascorbinsyre, nikotinamid, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid), Aroma, farvestoffer (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergener

Den indeholder ikke allergifremkaldende ingredienser.

Ydeevne

Pose med 5 enheder.

Sådan bruger

HiGums tage en pakke (5 enheder) og energiforsyning under træningen.


Velkommen til vores Nutrisport Higums Cafeina 20 Units specielle tilbud. Hos runnerinn, finder du ikke blot løb og triatlon udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på løb og triatlon produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Suplementación deportiva.

Funktioner Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk