`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Nutrisport

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Produktbeskrivelse Nutrisport Gel Guarana Box 24

Mængde pr dosis (1 ml gel 40):

Energi:

Kulhydrater kortkædede (4,6 g):

Nutrisport Gel giver dig den rigtige mængde af kulhydrater kortkædede (Fruktose + Dextrose) at sikre energiforsyningen straks uden at forårsage uønskede toppe blodsukker (og dermed insulin) er ansvarlig for den frygtede "konstruktionsmaskiner."

carbohydrater langkædede (26 g):

Nutrisport Gel afslutter sin energiske formel med kulhydrater lang kæde takket være dens mekanisme vedvarende absorption, hvilket sikrer en længere energiindtag undgå muskel træthed.

Ydelse og stimulerende aktivitet:

Guarana (100 mg):

Guarana ekstrakt øger energiniveauet i kroppen og forbedrer funktionen af ​​det kardiovaskulære system. Takket være dens koffeinindholdet har også en stimulerende virkning, der forsinker træthed hos sportsfolk.

Koffein (45 mg):

Koffein er et psykoaktivt stof, der virker på nervesystemet ved at gendanne de "alarm niveauer" af kroppen gennem sin virkning stimulans. Det er videnskabeligt bevist ergogenic magt i atlet stimulerende energiproduktion processer, øget lipolyse og stigende modstand mod træthed.

Næringsstofoptagelse og ydeevne:

B-vitaminer (15% ADT *):

Sæt med vandopløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) væsentlige i processen med at få energi i kroppen. Denne praksis med motion indebærer en stigning i aktivitet og dermed en stigning i behovet for denne gruppe som vigtige vitaminer atleten s ydeevne.

genopretning :

bcaas:

Transplantatet aminosyrer (BCAA) har en høj effekt kedel for sin overflod i musklen væv i kroppen. I hvor høj grad er blevet tilføjet (2: 1: 1) maksimerer regenererende virkning. Desuden i situationer med høj efterspørgsel energi, give hurtige energibesparelser tillader muskel glykogen.

Indeholder: L Leucin (80 mg), L valin (40 mg), L isoleucin (40 mg)

antioxidant:

Vitamin E (44% ADT *):

fedtopløselige vitamin med antioxidant aktivitet. Reagerer med frie radikaler dannet under fysisk aktivitet, undgå ødelæggelse af "gode celler" og forsinke modningen. Det betragtes som en cardio beskyttende og foryngende vitamin. Kombineret med C-vitamin, de forbedre dets antioxiderende virkning.

Vitamin C (15% ADT *):

hidrosuluble Vitamin kendt for sin antioxidant magt og gribe ind i de processer af dannelsen af ​​kollagen, det vigtigste bestanddel af brusk og knogle. Kombineret med E-vitamin antioxidant-aktiviteten er forøget.

Præsentation:

Gel 40 g

Usage Instruktioner:

Tag 1 (40 g) gel hver 45 minutters intens aerob træning eller starten af ​​uddannelsen (Max 3 geler)


Er du vild med Nutrisport Gel Guarana Box 24? Er du på udkig efter en online specialist i løb og triatlon udstyr?, Kig hos runnerinn. der er autoriseret Nutrisport forhandler, alle vores løb og triatlon varer, er dækket af fabriksgaranti fra Nutrisport. Vælg en Sundhed og helse kategori og find alle de mulige Sundhed og helse varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Nutrisport Gel Guarana Box 24

Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk